bel0345 56 56 52

Home > Aanmelding Klein Avontuurtje

 

 

Welkom op ons Klein Avontuurtje

Ieder van ons verdiend het om een paar keer per jaar op avontuur te gaan, er even lekker tussen uit! Dat is goed voor de ontspanning, inspiratie en misschien nog wel het allerbelangrijkste, de samenwerking met je collega's. Wij van Het Nut weten als geen ander hoe druk je kan zijn met het verzorgen, regelen en plannen van allerlei zaken.

Een sfeervolle terugblik 2023

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Je bent een harde werker, staat altijd klaar voor je collega’s. Hoog tijd dat jij eens in de watten wordt gelegd. Daarom heten we jou graag welkom op ons Klein Avontuur-event. Speciaal voor jou organiseren we een middagen vol inspiratie, gezellige workshops en lekkere hapjes. Met de relaxte muziek van DJ Meneer Funkel gaan we proostend het weekend tegemoet. Het enige dat jij nog hoeft te doen is dit event via onze social media of nieuwsbrief in de gaten te houden en jezelf via onderstaand formulier aan te melden. 

Programma Klein Avontuurtje 2023

     

Routebeschrijving Het Nut


Wat was het een fijne ontmoeting!

Was je er niet bij? Wees niet getreurd! Houdt de socials van Het Nut in de gaten voor het volgende event of kom er een keer langs voor een kop koffie.

 
Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut