Home > Activiteiten > Het recept voor beter teamwork

Hét recept voor beter teamwork (Coronaproof)

NB: uiteraard volgen wij de geldende RIVM richtlijnen. Mochten fysieke sessies na boeking niet meer mogelijk zijn vanwege wijzigende overheidsmaatregelen, dan zoeken we samen naar een voor jullie passende oplossing.

Heb jij er ook zo’n zin in? Eindelijk weer met je collega’s aan de slag gaan? Samenkomen, samenwerken? Wat hebben we het met zijn allen gemist. Na ruim een jaar op afstand werken, zal het ook wel weer een beetje wennen zijn. Om jou en je team een vliegende start te geven, heeft The Rookie Munds een uniek concept ontwikkeld. Een dag van ontmoeten, (her)ontdekken, ontwikkelen en ontspannen.

Om het gevoel van verbinding op de werkvloer te versterken, ontwikkelden we in samenwerking met werklocatie en kookstudio Het Nut drie inspirerende programma’s voor teams. Unieke concepten, waarbij nut en noodzaak gecombineerd worden met een ontspannen en ongedwongen culinaire workshop. Een fijne manier om te starten met een nieuwe team, op een waardevolle manier afscheid nemen, je vaste collega’s te herontdekken, maar ook problemen aan te pakken of verbeterpunten boven tafel te krijgen. Als afsluiter ga je om tafel om te genieten van wat gezamenlijk is bereid, te vieren en te proosten.

We kijken er naar uit jou en je team binnenkort te ontvangen!

1. Het recept voor Samen van start

Het perfecte programma om goed van start te gaan met een nieuw (project)team en om je directe collega's te herontdekken na de thuiswerkperiode. Samenwerking vergt vertrouwen en daarvoor is nodig dat je elkaar kent, gedeelde ervaringen opbouwt en gezamenlijk de samenwerking vorm geeft.

2. Het recept voor Afsluiten en doorgaan

Aan projectgroepen en teams komt (soms) een eind. Maar na een eind volgt altijd een nieuwe start. En een voorwaarde voor een goed begin aan het volgende, is een goede afsluiting van het vorige. Eren en leren van wat er was helpt om met frisse energie een volgende stap te zetten.

3. Het recept voor verbeteringen onderzoeken

Wij geloven dat elk team erbij gebaat is om zo nu en dan op de samenwerking te reflecteren. Wat gaat er goed en wat kan beter? Wanneer je met elkaar ingewikkelde uitdagingen aangaat, is het allereerst belangrijk in de relatie met elkaar te investeren. Dat begint bij het ontdekken van elkaas motivaties, overtuigingen en talenten. Zodat je een stevige basis legt om met elkaar goede resultaten te boeken.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2021 Het Nut