De kracht van koken

Het Nut houdt van samen koken. Van samen ervaren, samen werken, samen proeven. Een kookworkshop is voor iedereen leuk. Een smakelijke voortzetting van elk zakelijk event. Met een groot kookeiland als hart van de zaak in het Het Nut42 is dit de ideale locatie voor onze kookworkshops

Aangenaam kennismaken

Tijdens de kookworkshop leert een echte kok je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat altijd met verrassende recepten en culinaire inspiratie weer naar huis. Terwijl de een staat te snijden en de ander in een pan roert, ontstaan niet alleen de mooiste gerechten, maar leer je elkaar ook kennen vanuit een heel ander perspectief.

Niks moet, alles mag

Niet iedereen kan een keukenprins of -prinses zijn. Dus als je liever een wijntje drinkt aan het kookeiland of ervoor kiest je collega’s mooi op de foto te zetten, in plaats van te bakken en braden, dan is dat prima. Uiteindelijk belanden jullie met zijn allen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Eet smakelijk!

Je kunt kiezen uit verschillende workshops:

  • Mediterrane tapas workshop
  • Mondiale workshop
  • (H)eerlijk Italiaanse workshop
  • Japans / Aziatische workshop
  • Tapas workshop
  • Out of the box workshop

Meer weten over de kookworkshops van Het Nut?

Onze kookworkshops zijn voor 12 - 30 personen. Wil je met een grotere groep komen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. 

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenDirect reserveren

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2020 Het Nut