bel0345 56 56 52

Home > Feestdagen 2022

Het Nut van: Smaakvol Samenkomen - Najaar 2022

Wist je dat je met de juiste atmosfeer jouw team aanzet tot verbinding, inspiratie en samenwerking? Het najaar is hét moment om jullie jaarafsluiting in Het Nut tot een hoogtepunt te brengen. Het is onze passie om jullie bijeenkomst tot een magisch event te maken. Een prachtige dag waar jullie met een grote glimlach aan terugdenken. Dus....laat je zintuigen prikkelen en je team stralen.

Verrassend samenkomen met jouw team

Bij aankomst ervaar je meteen al de magische sfeer van komende kersttijd. Onder het genot van vers bereidde gerechten en de entourage van onze smaakvol ingerichte ruimte, weten jullie ultiem te ontspannen. Het moment om alles even helemaal los te laten en frisse energie op te doen voor het nieuwe jaar. Er ontstaat ruimte voor nieuwe relaties en ideeën. Deze dag maakt impact op jouw team, samenkomen was nog nooit zo waardevol...

Betoverende kerstsfeer

In een royale ruimte van maar liefst 175m2 genieten jullie van de warme kerstsfeer. Feestelijke tafels staan stijlvol gedekt op jullie te wachten. In onze ruime keuken staan verse lokale ingrediënten klaar om met jouw team culinair te gaan toveren. Ons knisperend kampvuur nodigt uit om tot in de late uurtjes mee te neuriën met de kampvuurmuzikant. Wentel je in warme kerstsferen, laat je zintuigen prikkelen, moeiteloos genieten.

Smaakvol Ontmoeten arrangementen

(Exclusief voor jou team)

Shared diner

Jullie komen samen en delen het diner dat onze kok voor jullie heeft bereid. Tijdens het Shared Dinner is een intieme setting met persoonlijk contact de rode draad. Delen was nog nooit zo feestelijk! 

Kookworkshop

In een van onze workshops kook je gezamenlijk, onder het genot van een hapje en drankje, diverse culinaire verrassingen. Dompel je onder in verschillende culturen en geniet van de kookkunsten van jullie team. 
 

Vuurkorfborrel

Niets moet alles mag. Op de buitenplaats onder de sterrenhemel is het tijd voor ultieme ontspanning. Bij het knisperend vuur delen jullie verhalen en speelt een muzikant jullie favoriete liedjes. Neuriënd de nacht in. Het arrangement op de Buitenplaats is een sfeervolle en relaxte afsluiting van jullie bijeenkomst.

Prijsindicaties

Shared Dinner Arrangement   € 99,50 p.p.
3-gangen Shared Dinner inclusief1 amuses en 4-uurs drankenarrangement 

Kookworkshop arrangement   € 86,50 p.p.
Kookworkshop naar keuze + 1-uurs welkomsborrel

Vuurkorfborrel € 36,70 p.p.
1-uurs drankenarrangement + 6 luxe hapjes en uitgebreide borrelplanken

Locatie Het Nut:
Locatiehuur € 120,00 per uur

Workshops:
Vanaf 12 personen tot 30 personen
Groepen tot 70 personen mogelijk,
daarvoor maken we een roulerend workshop programma


Dranken Arrangement:
4-uurs arrangement € 33,10 p.p.

*prijzen excl. btw

Wil je meer weten of beschikbaarheid checken? Bel of mail: 0345 565652 / petra@hetnut.nl of evy@hetnut.nl

Feestelijke groet,

Petra & team

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut