Home > Het Nut42

Het Nut42, perfect voor meetings

Het Nut42 nodigt uit tot mooie ontmoetingen en nieuwe ideeën. Een unieke locatie waar events, vergaderingen, brainstorms, presentaties, teambuildingsessies, netwerkbijeenkomsten, productlanceringen en andere zakelijke bijeenkomsten zeker een succes worden. Een plek die groot is in detail.

Sfeervolle eventlocatie

Het Nut42 is gevestigd in een ruim 150 jaar oud pand. De rijke historie, gecombineerd met verrassend design, maken dit tot een zakelijke locatie waar het bruist en bubbelt. In de verschillende eventruimtes vindt iedereen zijn plek. Geschikt voor groepen van 20-90 personen. Het Nut42 wordt altijd exclusief verhuurd. Je bent altijd onder ons.

Culinair genieten

Het Nut42 houdt ook van lekker eten. In de open keuken in het hart van Het Nut42 is heel veel mogelijk. Shared dining, een walking dinner of relaxte barbecue maken van iedere zakelijke bijeenkomst een feest.

Workshops

Van zelf een een diner koken tot een chocoladeworkshop en veel meer. Voor wie wil, organiseert Het Nut42 verrassende workshops als aanvulling op een toch al onvergetelijke dag.

Arrangementen
Arrangementen
Lees verder
Services op locatie
Services op locatie
Lees verder
Achtergrond
Achtergrond
Lees verder
Routebeschrijving
Routebeschrijving
Lees verder

P.s. Ook voor privé events is Het Nut42 een toplocatie. Meer weten?

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenDirect reserveren

Op zoek naar een authentieke locatie voor oneindig veel inspiratie?
Ja, help mij verder
© 2018 Het Nut