bel0345 56 56 52

Home > Het Nut42 > Arrangementen

Culinair genieten bij Het Nut42

Het Nut42 houdt van lekker eten. Omdat we geloven dat inspiratie gevoed moet worden, biedt Het Nut verschillende culinaire arrangementen aan. Denk hierbij aan Shared dining, een walking dinner of een goed verzorgde barbecue. Zo wordt iedere zakelijke bijeenkomst bij Het Nut42 een smakelijke voortzetting.

Werken op een lege maag is not done; daarom zorgen wij voor lekker eten en drinken.


Meet & Eat

Vergaderen en eten in buffet style. Voor en hoofdgerechten worden apart geserveerd vanuit onze open keuken. Ontspannen sfeer gegarandeerd.


Lunch presentatie

Nuttig en aangenaam gaan perfect samen tijdens een lunchpresentatie bij Het Nut. Praat zakelijk bij terwijl je geniet van een heerlijke lunch. En daarna: dóóór…


Work & Play

Na een vergadering duik je met je collega’s onze keuken in voor een inspirerende (kook)workshop. Samen bereid je iets geweldigs. Perfect als teambuilding. En bovendien gezellig.


Wine & Dine

Dineren aan stijlvol gedekte tafels en genieten van een hoogstaand diner met goede wijnen. Vijf gangen, geserveerd door onze chefkok Daan. Een smaakvolle afsluiting van een zakelijke bijeenkomst.


BBQ grill meeting

Een borrel of BBQ met lekkere hapjes bereid door onze grillmasters. Combineert perfect met een zakelijke presentatie.


Breakfast meeting

Wanneer de meeste mensen zich nog een keer omdraaien in bed, schuiven jij en je collega’s bij Het Nut aan voor een breakfast meeting. De tafel wordt gedekt met alleen de beste streekproducten. Verse broodjes, heerlijk beleg en andere verwennerijen… Goed begin van je werkdag.
 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut