bel0345 56 56 52

Teambuilding Jaarafsluiting: Sinterklaas & Kerst Editie

 

Eindigt jouw zakelijke jaar ook altijd in een sprint? Zorg dat jouw team versterkt en geïnspireerd het nieuwe jaar in gaat. Wij bieden dé oplossing. 

Locatie: Beesd. Centraal gelegen, maar toch een wereld apart. Perfect voor effectieve teambuilding, weg van de dagelijkse drukte. 

Ochtend: Reflectie en verbinding staan centraal. Werk samen aan sinterklaasgedichten of kerstkaarten, een unieke manier om het jaar te overzien en te waarderen wat ieder teamlid bijdraagt. 

Lunch: Kies tussen onze robuuste "Dagelijkse dosis" of het exclusieve "Lunch Duo". Beide opties zijn gemaakt om je team energie en focus te geven voor de middag. 

Middag: Laat het team hun creativiteit los in onze keuken. Of het nu kruidnoten of kerstkoekjes zijn, samenwerken was nog nooit zo lekker. 

Afsluiting: Een informele borrel, aangevuld met winterse drankjes. De ideale gelegenheid om te netwerken, te ontspannen en de teamspirit te vieren. 

Conclusie: Een combinatie van productiviteit, teambuilding en feestelijke sfeer. Boek nu en zet de toon voor een succesvol nieuw jaar. 

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut