bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Bezinnen

Het Nut van... Bezinnen

2 augustus 2022
Het Nut van... Bezinnen


Tijdens de vakantie leef ik met de dag. Soms met momenten van bezinning. Over wat er goed ging het afgelopen jaar, waar ik dankbaar voor ben en wat anders kan. Elke dag ervaar ik in praktijk de grote meerwaarde voor organisaties om elkaar buiten te deur te ontmoeten.

Dat teams stralend en geïnspireerd ons pand weer verlaten. Daar doen we het voor! Ik zie mezelf al liggen in een hangmat. Notities maken over nieuwe manieren van samenkomen, plannen uitwerken voor de nieuwe locatie in Beesd en nog veel meer!


Bezinnen geeft mij rust en ruimte. Maar de uitdaging blijft om je goede voornemens ook in praktijk te brengen! Als ondernemer weet ik maar al te goed dat veel plannen uiteindelijk op de plank blijven liggen. Bij Het Nut bieden we je graag alle ruimte om jouw ideeën concreet te maken. Kom met je team bij ons en ervaar het nut van een nieuwe ontmoetingsplek. Elkaar ontmoeten buiten de werkvloer, volledig verzorgd met een inspirerend programma. En nu we het er toch over hebben? Wat denk je van een frisse start na de vakantie bij Het Nut? We ontvangen jullie graag!

Tip: geef je collega’s ter inspiratie een mooi notitieboekje mee!
Tip 2: check de vijf tips voor een kickstart na de zomer op mijn LinkedIn!
 
Ook een ontspannen en doelgerichte teammeeting in het centraal gelegen Betuwe? Bel of app me: 0624613587.
 
Ik wens je veel bezinning toe!

Zonnige groet, ook namens de rest van het team,
Petra

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut