bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut Van... Duurzaamheid En Menselijkheid

Het Nut Van... Duurzaamheid En Menselijkheid

4 september 2023
Het Nut Van... Duurzaamheid En Menselijkheid

Hallo toegewijde professional,

De zomerse dagen glijden voorbij en terwijl we de zonnestralen nog proberen vast te houden, (wat nogal lastig was dit jaar) sta ik even stil. Heb jij ook het gevoel dat de zomer veel meer is dan alleen die paar vakantieweken?
Ondanks de zon en vrije dagen blijft de waan van de dag ons vaak achtervolgen, toch probeer ik ook de rustmomenten te koesteren. Een wandeling in de ochtend, genietend van de opkomende zon, of het diepe gesprek met een goede vriend, relatie of collega.

De juiste balans vinden...

Als ondernemer ervaar ik zowel de vrijheid als de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het leiden van een bedrijf.
Ja, er zijn momenten van druk en stress, maar er zijn ook de momenten waarop ik mezelf verras. De momenten waarop ik me afvraag waar die eindeloze energie en passie vandaan komen. En telkens kom ik tot dezelfde conclusie: het is het zien van blijdschap en tevredenheid op de gezichten van onze gasten. Die flits van inspiratie tijdens een training of bijeenkomst. De oprechte vreugde van een succesvol event. 

De kern van Het Nut ...

De ontmoetingen met mensen, de spontane gesprekken en verhalen, geven mij keer op keer energie. Het persoonlijk contact is de kern van Het Nut. Het is wat mij en mijn geweldige team drijft. Het is wat ons energie geeft, wat ons inspireert om niet alleen door te gaan, maar om steeds te streven naar meer. Naar beter. Naar een toekomst waarin we nog meer mensen kunnen raken en inspireren. En juist deze energie is wat ik, samen met mijn team, in Het Nut wil steken. Elke glimlach, elk succesvol event of training, voedt onze passie en drijft ons om door te gaan, om te vernieuwen, om iedere keer weer het beste uit onszelf en Het Nut te halen.

Ik kijk met enthousiasme uit naar wat het rest van het jaar ons nog zal brengen en hoop dat je, net als ik, elke dag iets moois kunt vinden, zelfs in de drukste tijden.

Warme groet,                  
Petra 06 24613587         

 


Van duurzaamheid naar daadkracht...

Onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. Onze focus op lokale leveranciers heeft niet alleen onze CO2-voetafdruk verminderd, maar ook de lokale economie versterkt. Bovendien zijn we meer gaan recyclen en innoveren.

Maar het gaat niet alleen om het milieu; het gaat ook om mensen. Het investeren in je team doen jullie maar ook wij. Onze TEAM-meetings geven een mooi inzicht wie wij zijn en welke ontwikkelingen wij als team graag willen doormaken. Inspiratie nodig?


Samen het Jaar in Stijl Afsluiten bij Het Nut...

 

Met de winter op komst is Het Nut dé plek om in gezelschap de successen van het afgelopen jaar te vieren. Of je nu overweegt om een strategische sessie te plannen, je team te belonen met een culinaire workshop, of de feestdagen samen te vieren, is dit het moment om te verzamelen, te reflecteren en vooruit te blikken. Welke mijlpalen hebben we bereikt? Wat zijn de plannen en doelen voor 2024? We hebben alles in huis om jou en je team een memorabel einde van het jaar te bieden.

Het Nut's Jaarafsluitingsdiner
Stel je voor: lange tafels, fonkelende kaarslicht, fijne muziek en het gelach van je team terwijl jullie genieten van een vijfgangendiner. Deze december wordt nog magischer bij Het Nut. Informeer naar onze exclusieve eindejaarsarrangementen.

Plan jouw jaarafsluitingsdiner


Investeer in Groei: Culinair Leiderschap deze Kerst...

Dit is de tijd van het jaar om je team te bedanken en te investeren in hun groei. Onze 'Leiderschap in de Keuken' workshop is de perfecte mix van teambuilding, culinaire kunst en leiderschapsontwikkeling. En, voor een feestelijke twist, probeer onze speciale Kerst Kookworkshop.

Bekijk hier onze activiteiten


De kracht van Samenwerking: Laten We Brainstormen...

We zijn altijd op zoek naar gelijkgestemde partners, klanten of individuen die met ons willen brainstormen over hoe we onze diensten kunnen verbeteren, onze impact kunnen vergroten en blijvende veranderingen kunnen bewerkstelligen.

Ik nodig je uit om samen met ons deze reis voort te zetten. Heb je ideeën, feedback of gewoon zin in een goed gesprek? Onze deur (virtueel of fysiek) staat altijd open.

 


Wat onze gasten zeggen...

Het Nut is een prachtige locatie in de mooie Betuwe. Tijdens onze dag hebben we genoten van de gastvrijheid. Door het zelf te beleven is de weg naar Het Nut makkelijker geworden. De centraal een professionele keuken maakt de locatie uniek.

Ingrid Solleveld - SOLA Business Services

Ik wil dit ook ervaren, stuur me een offerte!

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut