bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van ... Een Nieuw Begin

Het Nut van ... Een Nieuw Begin

28 november 2022
Het Nut van ... Een Nieuw Begin
 

Het einde van 2022 komt steeds dichterbij. Op sommige plekken in Nederland hebben we zelfs al de eerste sneeuwvlokjes kunnen bewonderen. Tijd om terug te blikken én vooruit te kijken. We hullen Het Nut in feestelijkheid en steken de kaarsen voor je aan. Kom je met ons proosten op een nieuw begin?

 

Een nieuw perspectief op werken
'Soms is het als ondernemer zoeken naar de juiste aanpak'. Al toen ik met Het Nut begon, geloofde ik dat we veel meer zouden gaan bieden dan alleen een vergaderlocatie. Dat we op onze verschillende locaties een plek zijn voor creativiteit, inspiratie en vrijheid. Ik gun iedereen zo’n plek! Een plek waar je altijd tot nieuwe ideeën komt, waar je jouw collega’s nog beter leert kennen en samen nieuwe doelen bepaald en kennis vergaart. Met als basis een omgeving die als thuis voelt en waar oprechte aandacht is.

Niet voor niets zeg ik altijd:werken doe je thuis, vergaderen op kantoor en voor de rest … kom je bij Het Nut’. Dat vraagt om een heel nieuw perspectief voor veel werkgevers. Het komende jaar zullen we je nog meer inspireren door dit gedachtengoed.

Gesteund door een nieuwe samenwerkingspartner, positieve feedback van klanten én ons geweldige team heb ik er veel vertrouwen in dat we jullie zo nog meer te bieden hebben.

Ik ben benieuwd hoe jij dit ziet. En natuurlijk hoor ik het ook graag als de wensen voor jouw team anders zijn. Zodat we ons aanbod steeds verder kunnen verfijnen.  Bel je me eens als je jouw gedachten wilt delen?

Petra

Zes tips voor waardevol samenkomen
Benieuwd hoe jullie als team het jaar goed af kunnen sluiten? Graag delen wij onze vijf gouden tips voor waardevol samenkomen.

Tip 1. Creëer de juiste omgeving
Echt verbinding leggen doe je in een ruimte met de juiste sfeer. Een kabbelend deuntje, kaarslicht en een prettige tafelopstelling waar je elkaar goed kunt verstaan. Wees creatief met de ruimte die je hebt of laat het voor je verzorgen. Wij denken graag met je mee!

Tip 2. Doorbreek barrières                                                                                              
Doorbreek wat in de weg staat om samen te komen. Werk aan open communicatie en kom erachter wat jullie tegenhoudt. Is het tijdgebrek? Zijn het twijfels over het nut van samenkomen? Dit is het moment voor verandering en constructieve oplossingen. Stel je open voor andere manieren van samenkomen en voel je welkom bij elkaar. Heb je wel eens aan een shared dinner gedacht? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tip 3. Stel een teamdoel 
Waardering ontstaat wanneer er persoonlijke doelen behaald worden. Dat is nu precies wat jouw team nodig heeft. Een workshop of teamactiviteit met verrassend eindresultaat geeft een boost aan jullie teamspirit.

Tip 4. Stop met beleren en begin met coachen
Zorg dat jouw team het werk goed kan uitvoeren door de juiste tools te verstrekken en ondersteuning te bieden. Jouw team zal geïnspireerd raken als ze de kans krijgt om te leren en nieuwe dingen te doen. Start meteen goed met een kookworkshop bij Het Nut! 

Tip 5.  Teamspirit van binnenuit
Hoe goed ken jij jouw collega’s nou echt? Terwijl het voor goede resultaten zo belangrijk is om een vertrouwensband met elkaar op te bouwen, ontbreekt het vaak aan een goede teamspirit. Zorg dat jouw teamleden elkaar ook op persoonlijk vlak beter leren kennen. Dit schept een band en helpt om samenwerking en communicatie tijdens de dagelijkse gang van zaken te bevorderen. Komen jullie eens langs bij Het Nut voor een vuurkorfborrel? We denken graag actief mee hoe we jullie als team dichterbij elkaar kunnen brengen.

Wil je eens van gedachten wisselen over zinvol samenkomen of wil je weten wat we bij Het Nut voor je kunnen betekenen? Bel Petra eens om te sparren!

 

Kom jij ons team versterken?

Heb jij zin om ons fijne en gezellige team te komen versterken? We zoeken een bruisende duizendpoot: een echte aanpakker met oog voor detail. Hét gezicht van onze drie inspirerende meeting locaties. Ben je benieuwd naar ons? Op onze website en social media vind je veel informatie. En lees eens hoe collega’s Evy, Marian,  Mariska en Petra werken bij Het Nut ervaren! Enthousiast geworden? We maken graag eens kennis met je.

We verwelkomen je graag!

Alle goeds,

Petra, Mariska, Marian en Evy

Reserveer nu nog makkelijker!

Snel jouw moment reserveren kan nu nog makkelijker. Klik op ‘Reserveer direct’ op onze website en boek meteen een optie. Binnen een dag nemen we persoonlijk contact met je op. Met alle aandacht voor jou, zoals je van ons gewend bent.

Meer weten? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar
 

Facebook

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Actueel nieuws

 

Op zoek naar een groene toegankelijke centraal gelegen locatie
voor je training, meeting, brainstorm
of een kantoor voor een dag?

 

 

 

Copyright © 2022 Het Nut, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat wij eerder mailcontact hadden of omdat je een LinkedIn connectie bent.

Our mailing address is:

Het Nut

Voorstraat 56

Beesd, Gelderland 4153 AM

Netherlands


Voeg ons toe aan je adresboekIets veranderen aan de manier van ontvangen?
Je kunt hier je voorkeuren wijzigen of je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut