bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van ... het goede doen

Het Nut van ... het goede doen

16 maart 2023
Het Nut van ... het goede doen

Dat klinkt misschien hoogdravend, maar ik ben ervan overtuigd dat je met kleine stappen al veel kunt bereiken! Bij Het Nut zie ik bijvoorbeeld dagelijks hoe wij met gastvrijheid, toewijding en ruimte voor ontmoetingen, anderen de mogelijkheid geven om te groeien. Ook op het vlak van duurzaamheid probeer ik 'het goede te doen'. Verstandig omgaan met energie en afval, natuurlijk. Maar ook in onze keukens zoveel mogelijk werken met (biologische) producten van lokale leveranciers.

Duurzaam en toekomstgericht

Ook op onze nieuwe locatie in Culemborg grijpen we zoveel mogelijk kansen om duurzaam en toekomstgericht te (ver)bouwen - al valt dat met een monumentaal pand niet altijd mee. Het Nut Culemborg krijgt onder meer zonnepanelen, een warmtepomp, een slim luchtbehandelingssysteem en optimale isolatie en akoestiek. Voor bezoekers zijn er elektrische laadpalen en stationsfietsen, en de begane grond is volledig toegankelijk voor minder validen. Energiezuinig, duurzaam én comfortabel, daar gaan we voor! De richtlijnen van Green Key en en Yoin Excellent Meeting Places geven daarbij houvast. 

Heb jij tips hoe wij ons bedrijf stap voor stap verder kunnen verduurzamen? Laat het mij weten!

Petra van der Perk | 06 24613587
 


Project Culemborg, het wordt prachtig!

Een nieuwe vergaderlocatie opbouwen from scratch... Ik denk wel eens: waar zijn we aan begonnen? Er zijn zo veel drempels te overwinnen, zo veel keuzes te maken! Project Culemborg vraagt al een paar jaar veel tijd, geld, en energie. En natuurlijk zijn er de nodige tegenvallers. Corona zorgde voor veel vertraging, het hele terrein moest op de schop, alleen de buitenmuren van het pand konden blijven staan, de kosten stijgen de pan uit... Soms zonk de moed me in de schoenen.
 
Toch voelt het nog steeds heel goed dat ik deze stap naar een derde vergaderlocatie heb gezet. En het wordt prachtig! Iedere week zie ik de bouwplaats verder veranderen in een inspirerende landelijke vergaderlocatie met Het Nut-kwaliteit. Als we later dit jaar de deuren van Het Nut Culemborg openen, hebben we een unieke combinatie te bieden van drie historische panden met een moderne uitstraling. Drie leer- experimenteer- en creëerlocaties waar bezoekers het beste uit zichzelf kunnen halen.
 
Wij kunnen haast niet wachten! Jij ook niet? Volg de vorderingen van Project Culemborg op Instagram

Leer, experimenteer en creëer bij Het Nut


En nu ben jij aan de beurt!


Iedereen verdient af en toe een break, toch? Even ertussenuit, lekker op avontuur zonder dat er iets Moet... Tot jezelf komen om daarna weer te kunnen vlammen. Jij bent meestal degene die dat regelt voor anderen. Maar nu ben jíj een keer aan de beurt! 

Op vrijdag 31 maart van 15.00 tot 19.30 uur nodigen wij onze relaties, eventmanagers, PA's en secretaresses, mét hun favoriete collega uit bij Het Nut42 in Beesd, voor een 'Klein Avontuurtje'. Een paar ontspannen uurtjes vol inspiratie, leuke workshops, lekker eten en relaxte muziek, waar jij helemaal niets voor hoeft te doen. Het Klein Avontuurtje is een cadeautje van mij voor jou, omdat ik geloof in onze samenwerking.

Meer weten en erbij zijn? Lees via onderstaande knop meer over dit (h)eerlijke event, speciaal voor jou georganiseerd.

Lees hier meer en meld je aan


Kom los en maak het verschil

Onlangs werd ik geïnterviewd voor het magazine/online platform Meeting Magazine. Het leverde een leuk artikel op, waarin ik vertelde wat er met mensen gebeurt als zij loskomen uit hun dagelijkse wereldje om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen te werken bij Het Nut.

"Als alles klopt én je wordt verrast, ontstaan 'WOW-momenten'. Momenten waarop je hersenen creatieve sprongen maken en je als mens een nieuwe stap kunt zetten. Dat is het mooiste wat wij hier kunnen bereiken."

Lees hier het hele artikel


Ook op zoek naar een groene, toegankelijke en centraal gelegen locatie
voor je training, meeting, brainstorm of een Coworking dag?

Snel jouw moment reserveren bij Het Nut kan nu nóg makkelijker.
Klik op de gele button 'Plan je event' op onze website en reserveer jouw optie of vraag een offerte aan. Nog dezelfde dag nemen we persoonlijk contact met je op.

Andere vragen? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar.
 
Een energieke groet,
 Petra & team Het Nut


 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut