bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Inspiratie op doen!

Het Nut van... Inspiratie op doen!

12 februari 2024

Dag toegewijde professional,

In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over het belang van vertragen. Onlangs las ik "One Day" van Tabe Ydo, een boek dat me raakte. Ydo introduceert het idee van het optimaliseren van je uren en dagen om zo meer uit het leven te halen en de tijd te vertragen. Terugkijkend op de snelle voorbijgang van de afgelopen jaren, vooral tijdens de opstart van Het Nut en het stichten van een gezin, heb ik me voorgenomen niet nog eens 14 jaar op dezelfde manier voorbij te laten gaan.

"One Day", een boek dat ik via een kennis ontdekte en wat me al op de eerste pagina's trof, bevestigde mijn gedachten en ervaringen. De principes die Ydo beschrijft, zoals vroeg opstaan, water drinken, ademhalingsoefeningen en het stellen van positieve doelen, hebben mij energie, rust en een duidelijke richting gegeven.

Ik wil jou ook deze ervaring gunnen en nodig je uit om "One Day" te lezen. Het boek ligt ook bij Het Nut42, dus als je het wilt inkijken, voel je vrij. Maar de echte rijkdom van het boek moet je zelf ontdekken.

Lieve groeten,
Petra

 


Ontmoet Evy...

Onze dynamische Sales & Account Manager bij Het Nut, bekend om haar enthousiasme en toewijding. Met haar achtergrond in de hotelwereld, is ze een expert in het creëren van memorabele ervaringen. "Als mensen met een glimlach naar huis gaan, ben ik tevreden"deelt Evy, wiens passie ligt in het waarborgen van een perfecte 'Het Nut ervaring'.

Ze benadrukt de voordelen van externe locaties: het stimuleren van nieuwe perspectieven en creativiteit, bevorderen van teambuilding, en het bieden van een professionele uitstraling. Deze locaties vergroten de focus, bieden privacy en gelegenheid voor reflectie. Evy's veelzijdigheid reikt van sales tot de samensmelting tussen kantoor en de operationele kant. (back & front ;-) )en ze is altijd klaar om in te springen waar nodig. Haar drive wordt gevoed door de ambitie en passie van het team. "Kom het zelf ervaren bij Het Nut" nodigt ze uit, "voor een setting die bijdraagt aan succes en een onvergetelijke ervaring."

Game Changing voordelen van een externe locatie volgens Evy:

  • Stimulatie van creativiteit
  • Betere teambuilding
  • Professionele uitstraling
  • Verhoogde focus
  • Meer privacy
  • Ruimte voor reflectie

Tip van Evy!

Verrijk je dag met boeiende workshops:

 
 

 


Events Agenda 2024

Ben je klaar voor een jaar boordevol inspirerende evenementen bij ons? Na het geweldige succes van ons 'Klein Avontuurtje' vorig jaar, zijn we verheugd aan te kondigen dat dit een jaarlijkse traditie wordt! We beginnen met een speciale dag op 22 maart, exclusief voor secretaresses en eventmanagers. Deze dag draait helemaal om jullie!

Maar daar houdt het niet op! Wij breiden uit met drie extra evenementen, speciaal ontworpen om meer professionals in verschillende vakgebieden in het zonnetje te zetten. Op 5 april rollen we de rode loper uit voor Trainers, Teamcoaches en Strategisch Consultants met een 'Klein Avontuurtje' op maat gemaakt voor jullie.

Zet je schrap voor de zomer, want van 5 tot 6 juli organiseren we een Hackathon voor Startups. Dit is dé kans voor innovatieve denkers en ondernemers om samen te komen en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

En op 5 oktober nodigen we ondernemers uit voor een welverdiende One-day Retraite , een moment om te ontspannen, te netwerken en te reflecteren op je ondernemersreis.

2024 belooft een jaar te worden vol avonturen, groei en inspiratie. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en samen onvergetelijke ervaringen te creëren. Zet deze data alvast in je agenda en bereid je voor op avontuur!

Meld je nu aan voor 22 maart

Ben je geïnteresseerd in 1 van de andere dagen, laat dit Monica alvast weten door hier te klikken.

Kan je niet aanwezig zijn bij één van deze dagen, maar ben je wel nieuwsgierig naar Het Nut en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisaties plan dan vrijblijvend een verkenningsgesprek met Petra, Monica of Evy. Meld je dan aan voor een verkenningsgesprek!

 


Marian gaat ons verlaten...

Marian, bekend om haar warme aanwezigheid en gezellige praatjes, heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op zowel ons team als onze gasten. Haar groei in zelfstandigheid en unieke stijl, altijd in harmonie met haar omgeving, maakte haar tot een onmisbaar onderdeel van onze organisatie.

We willen Marian van harte bedanken voor haar inzet, toewijding en de mooie momenten die we samen hebben gedeeld. We wensen haar alle geluk toe in haar toekomstige avonturen. Marian, je zal gemist worden, maar weet dat de deur hier altijd openstaat. Bedankt voor alles!

Wil je Marian een hartelijke boodschap sturen? Klik hier en schrijf zonder terughoudendheid.

 


Persoonlijke service...

Bij Het Nut geloven we in de kracht van menselijk contact en persoonlijke service op maat. We streven ernaar om een omgeving te creëren waar elke professional zich vrij en geïnspireerd voelt. Onze focus ligt op het samenbrengen van mensen, het bouwen aan gemeenschappen en het aanbieden van unieke ervaringen die verder gaan dan alleen maar een vergaderzaal. Dankzij jullie steun blijven we innoveren met een hart voor persoonlijke aandacht en een passie voor het creëren van memorabele momenten.

Ben je benieuwd hoe Het Nut jouw volgende evenement of vergadering kan transformeren? Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken of bezoek onze website voor meer informatie over onze unieke locaties en diensten.

Laten we samenwerken om een ervaring te creëren die zowel inspirerend als onvergetelijk is. Jouw verhaal begint bij Het Nut – we horen graag van je!

Neem hier contact op met ons

 


 

Ook op zoek naar een groene, toegankelijke en centraal gelegen locatie
voor je training, meeting, brainstorm of een Coworking dag?

Andere vragen? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar.

Energieke groet,
Team Het Nut

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut