bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... meetings & mogelijkheden

Het Nut van... meetings & mogelijkheden

1 oktober 2020
Het Nut van... meetings & mogelijkheden

In ingewikkelde situaties probeer ik altijd andersom te denken. Om niet stil te blijven staan, maar naar oplossingen en mogelijkheden te kijken en te blijven bewegen. In deze tijd is het volgens mij juist zo belangrijk om te blijven investeren in contact met je personeel en je relaties. Meetings en events zoals we gewend waren zijn voorlopig van de baan, maar bij Het Nut kan er gelukkig een heleboel nog wel. In deze nieuwsbrief vertellen we je er alles over. Check ook onze sociale media #watkanerwelbijhetnut

Ik denk graag met je mee. Tot snel!
 
Petra & team


Ontmoeten 2.0

Vergeet niet te investeren in je medewerkers, maar kies ervoor om elkaar te blijven ontmoeten in kleinere setting. Onze twee locaties liggen dichtbij elkaar en kunnen samen ingezet worden voor nieuwe vormen van samenkomen. Bijvoorbeeld tien personen op de ene locatie en 10 op de ander. Sprekers en trainers kunnen tussendoor van locatie wisselen. We maken er voor jou en je team binnen de huidige maatregelen een inspirerende en productieve dag van.


Studio Het Nut: 100% impact uit je online event

Een online event is een mooie manier om in contact te blijven met je personeel en relaties. Om te blijven verbinden. Maar: Hoe dan?! Studio Het Nut begrijpt als geen ander dat een online event organiseren iets heel anders is dan het organiseren van een live event. Bij Studio Het Nut hebben we de locaties (Het Nut42 en Pand Betuwe), expertise, inrichting & styling en techniek in huis die van jouw online event een succes maakt. Ook op externe locaties, bijvoorbeeld op eigen locatie of bij een geschikte locatie bij jou in de buurt, verzorgt Studio Het Nut professionele online events.

‘De aandacht vasthouden, dat is de kunst van een online event’

Jessie Hagenaars is productie- en opnameleider bij Studio Het Nut: “Studio Het Nut staat voor online events met sfeer. Bij ons word je niet in het diepe gegooid, maar krijg je persoonlijke begeleiding. Ik denk graag met je mee hoe je je live programma omzet naar een boeiend online event, waarbij het event voor de kijker thuis afwisselend is en fijn om naar te kijken. Vervolgens ga ik aan de slag met het script en de afstemming hierover met de techniek. Jij weet welke verhaal je wil vertellen, de rest er omheen regelen wij. We zorgen ervoor dat je online event vanaf inschrijving deelnemers tot de laatste minuut van de livestream klopt. Dat sprekers en gasten zich op hun gemak voelen. Dat alle techniek top geregeld is. Indien gewenst kunnen we professionele sprekers inhuren en interactieve elementen toevoegen. Studio Het Nut werkt op maat, ook qua prijskaartje. Want ja, werken met zes camera’s is te gek, maar eerlijk is eerlijk: in veel gevallen niet nodig…” 

Ook interesse in een online event, online training of een online personeelswerving bij Studio Het Nut?


A table!

Na je meeting of training ontspannen afsluiten met een diner? Dat kan. Bij Het Nut42 kun je met 8 tot 20 personen informeel dineren. Je gaat met elkaar aan tafel in sfeervolle setting, maar wel met voldoende afstand. Het nuttige en aangename gaan ook nu prima samen. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut