bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Teamsessies in de keuken

Het Nut van... Teamsessies in de keuken

20 oktober 2021
Het Nut van... Teamsessies in de keuken

Herfst, dat is de tijd van pompoensoep na een mooie boswandeling, van heerlijk geurende stoofschotels in de oven en van eigengemaakte appeltaart… Eten is zoveel meer dat een levensbehoefte. Eten is emotie. Eten verbindt. De mooiste gesprekken ontstaan als je met elkaar aan tafel gaat. Koken, eten en Het Nut zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het geeft iedere zakelijke meeting nét dat snufje extra.

Met trots presenteren we dan ook: Hét recept voor beter teamwork. Een uniek concept, waarbij een inhoudelijke teamsessie wordt gecombineerd met een ontspannen en ongedwongen culinaire workshop in onze open keuken. We doen dit in samenwerking met trainers en verbinders Franz Wartna, Brechje Kuiper en Annemarijn Hoorens.

Het Nut van... teamsessies in de keukenVerbinding op de werkvloer

Om verbinding op de werkvloer te versterken, hebben we vanaf nu vier inspirerende programma’s voor teams op de menukaart staan. De insteek van de teamsessie is afhankelijk van het vraagstuk dat op tafel ligt: Wil je elkaar beter leren kennen, bijvoorbeeld na een overname of fusie? Het teamgevoel versterken nu hybride werken veel mensen voor nieuwe uitdagingen stelt? Of op een mooie manier afsluiten met een projectteam?

Alle inzichten en vaardigheden die je tijdens de teamsessie opdoet, gebruik je daarna in de keuken. Als team creëren jullie een geweldig eindresultaat. Tot slot schuif je met elkaar aan een feestelijk gedekte tafel om samen te eten, te vieren en te proosten op de toekomst.

Het NutHét recept voor beter teamwork

Deze sessie kan als eenmalige smaakmaker worden geboekt, maar eventueel ook als kick off van een langer traject.

Meer informatie over deze inspirerende en originele teamsessies vind je op www.hetnut.nl. Nog vragen? Bel me gerust.

Uiteraard kun je Het Nut ook nog ‘gewoon’ boeken, voor vergaderingen, meetings, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten met een bite.

Het Nut, zolderHartelijke groet,

Petra & team

p.s. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Het Nut? Volg ons dan op Instagram.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2022 Het Nut