bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Wel de lusten, niet de lasten...

Het Nut van... Wel de lusten, niet de lasten...

30 april 2021
Het Nut van... Wel de lusten, niet de lasten...

Er is iets aan het veranderen in ‘kantorenland’. Steeds meer bedrijven zeggen een deel van hun kantoorruimte op. Wat overeind blijft, is een plek waar mensen samenkomen om te overleggen, te brainstormen en elkaar te ontmoeten. Werken, dat zal in dit toekomstscenario steeds meer thuis gebeuren. Sommige bedrijven gaan nog een stap verder, zoals een van onze klanten…

Kantoorloze collega's

Een van onze klanten – een adviesbureau - geen eigen kantoor. Nooit gehad ook. Zijn werknemers werken grotendeels bij de klant. Omdat het wel prettig is om elkaar te blijven ontmoeten, heeft de eigenaar van deze consultancy-club een abonnement afgesloten bij Het Nut. Iedere maand komen zijn werknemers samen in Pand Betuwe. Een slimme manier van werken, want zonder kosten en verantwoordelijkheden die vastgoed met zich meebrengt, kan hij de focus van zijn bedrijf verleggen.

Het Nut is de centrale ontmoetingsplek waar deze ‘kantoorloze’ collega’s op regelmatige basis samenkomen om te overleggen en plannen uit te werken. En dat bevalt ze prima. Niet de lasten van een kantoor, wel de lusten – want natuurlijk is de koffie bij ons nog lekkerder dan bij de klant en we zorgen we voor een lunch die ze in de gemiddelde bedrijfskantine niet krijgen. Waar Het Nut zich onderscheid van veel andere flexwerk-locaties, is dat onze locaties altijd exclusief worden geboekt. Daardoor kan een team echt ongestoord met elkaar werken, zonder ruis en onrust van andere flexwerkers.

Flexkantoor

Het Nut, FlexwerkenDat het fenomeen Flexkantoor een vlucht neemt, verbaast mij niks. Ik geloof al jaren in het Kantoor voor een Dag-concept en in de kracht en mogelijkheden van Anders Werken. Daarom heb ik een paar jaar geleden Pand Betuwe geopend. Weg uit de kantoortuinen en werken naar behoefte, dat is de toekomst waar ik met mijn locaties een bijdrage aan wil leveren. En of klanten nu periodiek of incidenteel hun laptop bij ons openklappen, het kan allemaal. Een dagje samenwerken met een projectpartner, overleggen centraal in Nederland of gewoon een dag ongestoord werken; wij bieden alle ruimte. Zowel Pand Betuwe als Het Nut42 zijn van alle (technische) gemakken voorzien, zoals wifi, lcd-schermen en flipovers. Er is ruimte genoeg op 1,5 meter en we doen er alles aan om onze flexwerkers gezond te houden.

Een inspirerende werkplek

Behalve rust en ruimte, bieden we ook een inspirerende werkplek. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Waar de koffie goed is en op bestelling een lunch verzorgd kan worden. En wie zin heeft in een fijne lunchwandeling, is binnen een paar minuten in het mooie Betuwse buitengebied.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2022 Het Nut