bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van...de handen uit de mouwen

Het Nut van...de handen uit de mouwen

20 september 2022
Het Nut van...de handen uit de mouwen

Laat je inspireren bij Het Nut
Kom je ook bij ons voor nieuwe inspiratie, een creatieve sessies of in alle rust samenzijn? Werken doen we nu toch veel thuis, kantoor is vaak een plek voor zakelijke afspraken. En wij? Wij zijn met liefde een plek voor inspiratie en verbinding! Dat voel je op alledrie de locaties, en dat proef je in alles wat wij serveren. Van een vers kopje koffie tot volledig verzorgde lunch of diner. Nieuwsgierig? Neem een virtueel kijkje bij ons pand in Beesd en laat je verrassen! Natuurlijk denken we graag met je mee over welke ruimte passend zou zijn voor jouw vraag. Bel Evy eens!

 

‘Het complete plaatje klopt gewoon’, volgens Annemaria
Voor haar eventbureau Just Marie is Annemaria altijd op zoek naar bijzondere locaties. Of beter gezegd, locaties die passen bij haar opdrachtgevers mét dat beetje extra. Zoals ze zelf zegt: ‘Ik struin het hele land af naar gave, gekke locaties waar het totale plaatje klopt. Bij Het Nut was het meteen raak. Ik stapte over de drempel en voelde: dit klopt! Je kijkt je ogen uit, en tegelijk voel je de rust. Ik had een eerste gesprek met Petra en onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie hadden we meteen een klik. De keuken op de locatie in Beesd is middenin de ruimte, dat maakt het heel huiselijk en gezellig. En paste perfect bij mijn opdrachtgever Sonos die producten maakt die gebruikt worden in huis. We hebben genoten van een inspirerende dag met heerlijke catering (eens wat anders!) en personeel dat nét een stapje harder voor je loopt. Ik kom zeker nog eens terug!’

Kooktip van collega Mariska
Collega Mariska is niet meer weg te denken bij Het Nut. Veel klanten komen speciaal terug voor haar overheerlijke recepten en enorme gastvrijheid. Een tip uit de keuken? ‘Zorg voor verse ingrediënten’, zegt Mariska. ‘Zelf ga ik vaak naar de leveranciers toe, om ter plekke te kunnen kijken, ruiken en me te laten inspireren. Ik speel in op het moment, de sfeer, de gasten, de seizoen, het weer. Het is fijn om die vrijheid te voelen en dat met liefde te vertalen naar een heerlijk gerecht. Bij Het Nut kook ik een beetje ‘Jamie Oliver’-stijl. Ik begin wel met een idee, maar voeg naar smaak steeds wat ingrediënten toe. Op die manier kan ik ook rekening houden met alle gasten. Veganistisch, vegetarisch, keto: ik kook het allemaal met veel plezier voor je. De herfst komt eraan en dan hou ik zelf erg van soep. Koop eens pastinaak, laat het zacht worden in de oven op 180 graden met wat olijfolie en een uitje erbij. Daar wordt het zoeter van. Voeg wat verse kruiden toe, zoals tijm en de basis is al klaar. Eet smakelijk en laat me vooral weten of het gelukt via Instagram of Facebook!’

21 september: ondernemers bijeenkomst van Bureau Toerisme

Kom je kennis delen op 21 september van 09:30 tot 12:00? Samen zorgen we voor meer zichtbaarheid, samenwerking en kansen! Natuurlijk in de heerlijke ambiance van Het Nut, onder het genot van huisgemaakte hapjes en drankjes.

 

Het evenement van Bureau Toerisme is speciaal voor ondernemers, bestuurders, politici en andere geïnteresseerden in de Betuwe. De focus van het evenement zijn de toeristische en economische ontwikkelingen en kansen in de Betuwe op het gebied van vrijetijdseconomie.

 

Wil je erbij zijn? Meld je direct aan: https://lnkd.in/ermHwXX5

Aan de slag in Roemenië

Eindelijk was het zover: Petra kon haar Hammers & Heels weer uit de kast halen! Vol enthousiasme vertrok ze naar Poduri, Roemenië, waar ze samen met het Hammers & Heels-team  een duplexwoning heeft gebouwd voor twee Roemeense families. Roemenië heeft namelijk een van de ergste huisvestingsproblemen in de EU. De meerderheid van de Roemeense bevolking leeft in overvolle ruimtes. En in de winter is meer dan 10% niet in staat hun huis fatsoenlijk te verwarmen. De hoogste tijd dus om met het geweldige team van Hammers & Heels de handen uit de mouwen te steken. En net zo belangrijk: ‘thuis’ hield de rest van het team Het Nut geweldig draaiende!

Petra: ‘Zoals we met het team van Hammers & Heels zeggen: Wij werken echt vanuit ons hart aan het verbeteren van het leven van mensen zonder veilig onderkomen. Want inmiddels gaat het niet meer over dakbeschot, gevelplaten, isolatiemateriaal en dakpannen. We bouwen namelijk geen huis maar een thuis. Als vreemden de handen ineenslaan kunnen we dit deel van Poduri tot een betere plek maken. Doordat je met eigen ogen kunt zien dat jouw bijdrage een concreet resultaat oplevert, snap je beter hoe impactvol onze hulp kan zijn’.

Kies voor een heerlijk glaasje KRNWTR+ bij Het Nut
Sinds kort serveren wij KRNWTR+ bij Het Nut. En we zijn dolenthousiast! Het water is gefilterd en smaakt dus heerlijk zacht, is koel én je kunt ook kiezen voor een glaasje bruisend water. Belangrijkste missie van KRNWTR+ is het gebruik van wegwerpflesjes stoppen. En dat past dan weer helemaal bij ons. En niet onbelangrijk:  het tappunt staat ook nog eens geweldig in ons interieur!

Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend ideeën op komen doen? Je bent welkom! Bel Petra of Evy om een afspraak te maken.

Een fijne nazomer gewenst,

Petra en team

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut