bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van...een warme afsluiter

Het Nut van...een warme afsluiter

10 november 2023
Het Nut van...een warme afsluiter

Wil je het jaar met een positieve noot eindigen en je team voorbereiden op een succesvol nieuwjaar? En hebben jullie wel behoefte aan een ontspannen, maar productieve dag voordat de drukte van de feestdagen begint? 

Een positieve najaarsboost voor jouw team

We hebben ons creatieve brein weer heerlijk laten gaan en hebben 3 toffe arrangementen voor jullie samengesteld. 
Wacht niet te lang om jullie plek te reserveren! Vooral de populaire dagen, donderdag en vrijdag zijn al bijna vol. Meer informatie? Schroom niet om even contact op te nemen!

Warme groet,

Petra  | 0345 56 56 52 


3 x Najaarsarrangement bij Het Nut

Vraag hier vrijblijvend een optie aan!

#1 Teamdag: Jaarafsluiting met een Sinterklaas & Kerst tintje  Hebben jullie behoefte aan een ontspannen, maar productieve dag voordat de drukte van de feestdagen begint? Ontdek ons unieke arrangement en zorg voor de perfecte afsluiting en voorbereiding voor het nieuwe jaar!

Vier de Sinterklaas (of juist Kerst) sfeer…

#1 Teamdag: Jaarafsluiting met een Sinterklaas & Kerst tintje 
Hebben jullie behoefte aan een ontspannen, maar productieve dag voordat de drukte van de feestdagen begint? Ontdek ons unieke arrangement en zorg voor de perfecte afsluiting en voorbereiding voor het nieuwe jaar!


Kerstsfeer in de keuken...

#2 Lunch of Diner kerstworkshop 
In deze winterse periode, ontvouwt Het Nut haar magische sfeer. We bieden een extra speciale kookworkshop aan: een verfijnd kerstdiner om samen te bereiden, te delen en van te genieten. Duik samen met ons in een culinair en smaakvol avontuur...


De "Thee" Metafoor 

#3 High Tea met een Tea Tasting Workshop 
Sluit het jaar af in stijl met onze luxe high tea. Onder leiding van onze ervaren theesommelier duik je in de wondere wereld van thee. Ontdek de delicate smaken en aroma's van verschillende theesoorten, van de klassieke Earl Grey tot exotische blends.

 

 


Wat onze klanten zeggen...

'De jaarafsluiting bij Het Nut was een onvergetelijke ervaring. De combinatie van reflectie, creativiteit en culinair genieten heeft ons team dichter bij elkaar gebracht.' 

Janine - teamleider

Neem alvast een kijkje op onze locatie

 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut