bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van...het loslaten van de routine

Het Nut van...het loslaten van de routine

11 mei 2023
Het Nut van...het loslaten van de routine

Door ruimte te creëren voor inspiratie, verbinding en creatie, kunnen organisaties een omgeving cultiveren waarin werknemers zich gemotiveerd, betrokken en empowered voelen. Dit wil jij toch ook?

Voorbij de routine: De kracht van loslaten omarmen

Vanuit die gedachte is Het Nut er voor jou, je relaties en je collega's. Hier geniet je van de prachtige (werk)omgeving, de rust en de goede verzorging. Doorbreek de routine, voel ruimte in je hoofd en haal álles uit je workshop, training, scrum-sessie, presentatie, productlancering of relatiediner.

Nieuwsgierig hoe wij dit doen?

Alles ziet er anders uit...

...de lente is in volle gang en dat brengt bij ons allemaal een frisse wind met zich mee! Hebben jullie dat ook? Wanneer de zon schijnt, krijg ik altijd extra veel zin om nieuwe dingen te doen, de boel op te schudden en mezelf uit te dagen. Het lijkt erop dat onze gasten er ook zo over denken. We zien namelijk steeds vaker dat bedrijven hun vergaderingen en meetings combineren met inspirerende workshops en activiteiten bij Het Nut.

 

En ik heb goed nieuws! Onze gasten zijn hier heel enthousiast over! Wil je zelf ook graag ervaren hoe het is om een vergadering te combineren met een leuke en inspirerende activiteit? Bekijk dan hieronder de video, gemaakt tijdens ons Klein Avontuurtje relatie-event op 31 maart, en krijg een vrolijk voorproefje van onze huidige arrangementen.

Was jij er ook? Lucky you! Ik ben benieuwd hoe je deze dag hebt ervaren. Wil je jouw avontuur delen via deze link? Ik wens je een heerlijke lente, vol vrijheid, ruimte en werkplezier!
 

Warme groet,
Petra van der Perk | 06 24613587


De zomervakantie nadert...

Het is belangrijk om de periode voor de zomervakantie te benutten om even uit de dagelijkse routine te stappen en quality time door te brengen met collega's en relaties. Het kan ook een goed moment zijn om successen en mijlpalen te vieren die tot nu toe zijn bereikt. In combinatie met een van onze verbindende workshops werk je ook nog eens aan jullie teambuilding.

Dus ja, neem de tijd om bij elkaar te komen en te genieten van elkaars gezelschap voordat de focus na de zomer weer verschuift naar andere zaken. Het zal niet alleen de teamspirit bevorderen, maar ook bijdragen aan een positieve boost voor het behalen van jullie targets. 

Waar wacht je nog op? Pak nu je agenda erbij en plan je event met een inspirerende activiteit. Neem contact op met Monica of Petra, zij adviseren je graag over de mogelijkheden. Samen maken we jullie bijeenkomst tot een groot succes!


Plug and play : jouw Kantoor voor een Dag

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je toch (af en toe) samenkomen met partners, collega's of sollicitanten? Je vindt jouw ideale Kantoor voor een Dag in ons Pand Betuwe. Hier werk je zonder de afleiding van een flexplek of thuiswerken, mét genoeg variatie in ruimtes, goede faciliteiten, lekker eten, goede bereikbaarheid en gratis parkeermogelijkheden. Hang je jas op, open je laptop, settle in en ervaar wat een inspirerende omgeving doet voor jouw business!

Wil je de ruimtes alvast verkennen? Bekijk de ruimtes van Pand hier alvast online of neem meteen contact op met ons team om jouw wensen te bespreken, we denken graag met je mee.

Lees meer over jouw Kantoor voor een Dag

Wat onze gasten zeggen...

Ge-Wel-Dig.
Ik had mijn vertrouwen al uitgesproken maar al onze gasten hebben topdag gehad! Locatie bevalt. De entourage, sfeer en setting. Complimenten en dank voor Mariska, Marian en Koen.

Jean 

 


Ook op zoek naar een groene, toegankelijke en centraal gelegen locatie
voor je training, meeting, brainstorm of een Coworking dag?

Snel jouw moment reserveren bij Het Nut kan nu nóg makkelijker.
Klik op de gele button 'Plan je event' op onze website en reserveer jouw optie of vraag een offerte aan. Nog dezelfde dag nemen we persoonlijk contact met je op.

Andere vragen? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar.
 
Een energieke groet,
Petra & team Het Nut

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut