bel0345 56 56 52

Home > Over Het Nut > Petra van der Perk

‘De lat ligt hoog: ik wil onze klanten blijven verrassen’

Petra van der Perk, directeur en eigenaar van Het NutPetra van der Perk, algemeen directeur & eigenaar van Het Nut: ''Als jong meisje liep ik altijd al langs Het Nut aan de Voorstraat 42. Vanuit mijn ouderlijk huis liep ik via het kleine paadje langs de zijkant naar de lokale supermarkt. Zo klein als ik was, ik vond het toen al een prachtig pand."

"Op mijn 17e verliet ik mijn dorp, met de wereld aan mijn voeten en alle kaarten open. Ik woonde een tijd in het buitenland en had verschillende (bij)baantjes. Daarna ben ik gestart aan de Hogere Hotelschool Den Haag. Ik leerde er alles over gastvrijheid, de liefde voor lekker eten, maar kreeg vooral ook de kans om de wereld in te trekken. Om prachtige hotels en locaties te ontdekken en te ervaren.

Aan het werk

Tijdens mijn werk bij Walt Disney World – Orlando – en Grand Hotel Huis ter Duin – Noordwijk – leerde ik dat op en top service, gastgericht en constant verrassende elementen toevoegen het plaatje compleet maken. De lat ligt dan ook hoog bij Het Nut. We verrassen onze gasten graag.

Mijn leven als interim eventmanager bij de grotere zakelijke dienstverleners van Nederland heeft mij geleerd strategisch, service gericht en out of the box te denken. Zie daarvoor mijn Linkedin profiel.

Dromen worden werkelijkheid

Een eigen zaak, waar je letterlijk de deur open kan doen, bleef altijd een droom. Toen in 2010 Het Nut42 te koop kwam, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en de stap gezet. Een locatie vlakbij de A2, centraal gelegen in Nederland, in een historisch oud pand en bereikbaar met openbaar vervoer. Het Nut werd het.

Mijn liefde voor oude panden is groot. Ik denk altijd in concepten en mogelijkheden. Dat zie je terug in zowel Pand Betuwe en Het Nut. Mijn inzicht in ruimtes en inrichtingsgevoel is anders dan bij anderen, hoor ik vaak terug. Mijn talent hierin levert altijd weer iets bijzonders op. Iets net even anders. Het geeft een unieke, eigen uitstraling waarbij durf en kleur voor zich spreken.

Terug naar 'over ons'

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut