Home > Over ons > Sylvia Baars

Sylvia Baars

Sylvia Baars, mede-eigenaar en commercieel directeur van Het NutSylvia Baars, commercieel directeur & mede-eigenaar van Het Nut: “Als accountmanager bij High Profile Locaties kwam ik op de meest bijzondere plekken. En of het nu een stadion, kasteel, landgoed of een kleine en inspirerende plek was, het begon steeds meer kriebelen. Ik wilde meedenken, salesplannen bedenken, verbeterpunten aandragen en het liefst het gehele salestraject oppakken. Het werd tijd om daar iets mee te doen. Het Nut was een klant van mij en de kans om samen met Petra dit prachtige bedrijf uit te bouwen, heb ik met beide handen aangegrepen.

Alles kan

"Ik ben open, eerlijk en denk graag mee met de klant. Alles kan, dat is mijn uitgangspunt. Mijn kwaliteiten liggen in het structureren van heel veel zaken binnen Het Nut. Ook optimaliseer ik het salestraject. Ik verzorg ik het offertetraject en onderhoud contact met onze klant. Gestructureerd en binnen 24 uur, maar wel mét persoonlijke aandacht. Hierdoor kan Petra zich nog meer met de operationele en creatieve kant bezig houden. Op de dag van de meeting of het event probeer ik er ook altijd even bij te zijn en mijn gezicht te laten zien Als een klant glimlachend naar een nieuwe datum vraagt, word ik daar wel heel blij van!

Het Nut is uniek

Wat Het Nut zo uniek en bijzonder maakt ten opzichte van al die andere locaties die ik gezien heb in tien jaar tijd? Beide panden zijn écht anders van binnen en van buiten. De prachtige gevels, de mooie kleuren de designmeubels, de kunstwerken, het oog voor detail en gevoel voor smaak van Petra. Tel daarbij op de supercentrale ligging. Het Nut heeft alles wat een toplocatie moet hebben.”

Terug naar 'over ons'

Op zoek naar een authentieke locatie voor oneindig veel inspiratie?
Ja, help mij verder
© 2018 Het Nut