Home > Pand Betuwe

Vergaderlocatie Pand Betuwe, groot in kleine zaken

Laten we eerlijk zijn: vergaderruimtes zijn er genoeg te huur. Trainingsruimtes ook. Maar zoals Het Nut zijn er maar weinig. Bij vergaderlocatie Het Nut gaat het om de details. Een persoonlijke touch. Niet voor niets hebben al onze vergaderruimtes een eigen naam: Kick, Helder, Soda, Zuiver en Fris. In iedere vergaderruimte is design gecombineerd met Hollandse frisheid en Scandinavische warmte.

Ontdek onze ruimtes
Ontdek onze ruimtes
Lees verder
Kantoor voor een dag
Kantoor voor een dag
Lees verder
Food & drinks
Food & drinks
Lees verder
Arrangementen
Arrangementen
Lees verder
Achtergrond
Achtergrond
Lees verder
Routebeschrijving
Routebeschrijving
Lees verder

Vergaderlocatie Pand Betuwe voor meer Rust en Ruimte

Bij ons voel je je thuis. Tijdens iedere zakelijke bijeenkomst zoals een brainstormsessie, vergadering, meeting, netwerkbijeenkomst en trainingssessie. Even geen hectiek en ver weg van uitpuilende kantoorpanden. Rust en ruimte om jezelf te horen denken. Voor focus en inspiratie.

Onze vergaderruimtes zijn multifunctioneel

Onze vergaderruimtes lenen zich ook perfect voor sollicitaties, als kantoor voor een dag, break out-room, een strategische sessie, teambuilding of presentatie.

Enjoy!

En omdat werken op een lege maag not done is, zorgen wij voor lekker, goed een eerlijk eten en drinken. Voor de beste koffie en verrassende tussendoortjes. Jouw wens is onze vraag.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2021 Het Nut