bel0345 56 56 52

Home > Workshops > Creative & Strategic Brick Workshop

Creative & Strategic Brick Workshop

Ben jij op zoek naar een verrijking van de evenement of een creatieve manier om moeilijke vraagstukken te visualiseren? Dan zijn deze workshops een passende toevoeging aan een dag bij Het Nut. In samenwerking met de Power of Bricks, Marcel de Jong, hebben wij nu dan ook de Creative & Strategic Brick workshop toegevoegd aan ons assortiment.

De creative & strategic brick workshop is een interactief proces waarbij elke deelnemer de kans krijgt om actief deel te nemen en zijn of haar ideeën te delen. De interactieve omgeving zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en dat er een hoge mate van betrokkenheid is bij de deelnemers.

De workshop kan zo lang duren als nodig is om innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De workshop leidt tot een grotere begrip en begrip van het probleem, waardoor de oplossingen die worden voorgesteld meer waarde hebben.

Bovengenoemde is een unieke manier om creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen. De workshop is geschikt voor elk type groep, of het nu gaat om een kleine groep of een grote organisatie. Het is een krachtige manier om samen te werken en om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Voorbeelden van vraagstukken:

Afhankelijk van wat je nodig hebt stemmen we de inhoud van de workshop af. Een sessie van een dagdeel levert voor de deelnemers al veel inzichten op. 

Vraagstukken als:
- Hoe kunnen we onze strategische doelstellingen verwezenlijken?
- Welke nieuwe ideeën kunnen we ontwikkelen om onze klanten te bedienen?
- Hoe kunnen we een effectieve samenwerking tussen teams creëren?
- Wat zijn de beste manieren om leiders effectieve beslissingen te laten nemen?
- Hoe kunnen we onze medewerkers inspireren?
- Hoe kunnen we onze strategische doelstellingen omzetten in korte-termijnacties?
- Welke technieken kunnen we gebruiken om de kosten te verlagen?
- Hoe kunnen we onze omgeving analyseren om betere beslissingen te nemen?

De genoemde vraagstukken zijn nog maar een hele kleine greep uit de 100 vraagstukken waar Marcel graag bij meedenkt. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek zal kunnen worden bepaald welke vraagstukken het beste bij jullie passen!

5 voordelen van een creative & strategic brick workshop

1. Verbetert de communicatie tussen de deelnemers: De workshop stimuleert de deelnemers om hun ideeën te delen en te discussiëren over hun creaties, waardoor een betere communicatie tot stand komt.

2. Verhoogt de creativiteit: De workshop helpt de deelnemers om hun creativiteit te vergroten en om buiten de gebaande paden te denken.

3. Stimuleert het probleemoplossend vermogen: De deelnemers worden gestimuleerd om hun probleemoplossend vermogen te vergroten door het gebruik van Lego-stukken.

4. Versterkt het teamgevoel: Door samen aan het bouwen te werken, wordt het teamgevoel versterkt.

5. Biedt een leuke en interessante ervaring: De workshop is een leuke en interessante ervaring voor de deelnemers, waardoor de ervaring langer bij hen blijft.

Meer weten over de Bricks Workshops?

Onze workshops zijn voor 2 - 50 personen. Is de groep groter? Geen probleem! Wij verzorgen graag een combinate workshop op maat. Neem dan contact op met Evy of Petra via 0345 565652.

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenDirect reserveren

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut