bel0345 56 56 52

Home > Workshops > Kookworkshop

De kracht van koken

Het Nut houdt van samen koken, samen ervaren, samen werken, samen proeven. Een kookworkshop is voor iedereen leuk. Een smakelijke voortzetting van elk zakelijk event. Met een groot kookeiland als hart van de zaak in het Het Nut42 is dit de ideale locatie voor onze kookworkshops.

Aangenaam kennismaken

Tijdens de kookworkshop leert een kok je de fijne kneepjes van het vak. Je gaat altijd met verrassende recepten en culinaire inspiratie weer naar huis. Terwijl de een staat te snijden en de ander in een pan roert, ontstaan niet alleen de mooiste gerechten, maar leer je elkaar ook kennen vanuit een heel ander perspectief.

Niks moet, alles mag

Niet iedereen kan een keukenprins of -prinses zijn. Dus als je liever een wijntje drinkt aan het kookeiland of ervoor kiest je collega’s mooi op de foto te zetten, in plaats van te bakken en braden, dan is dat prima. Uiteindelijk belanden jullie met zijn allen aan tafel om te genieten van al het lekkers. Eet smakelijk!

Je kunt kiezen uit verschillende workshops:

  • Asian Street Food workshop
  • Latin American workshop
  • Louisiana Style workshop
  • Klassieke Stijl workshop (Frans georienteerd)
  • Baltische Staten workshop

Meer weten over de kookworkshops van Het Nut?

Onze kookworkshops zijn voor groepen vanaf 15 personen en het betreft een 4-uurs programma. Wil je met een kleinere of een veel grotere groep komen? Geen probleem! Wij verzorgen graag een op maat gemaakte workshop tot maximaal 70 personen. Neem dan contact op met ons via 0345 565652.

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut