bel0345 56 56 52

Home > Workshops > Kookworkshop > Kerst Lunchworkshop

Het Nut's Eindejaarsbeleving: Waar Traditie en Toekomst Samenkomen

 

Bij Het Nut geloven we dat de beste afsluiting van het jaar bestaat uit samen komen, vooral na intensieve vergaderingen, trainingen of teambuildingssessies.
Het einde van het jaar is hét moment om te reflecteren, te waarderen en vooruit te kijken. Wat is een betere manier om dit te doen dan samen koken, lachen en genieten van heerlijke gerechten?
Onze speciaal samengestelde Kerst Lunchworkshop biedt teams de gelegenheid om even uit de dagelijkse sleur te stappen.

Culinaire Creaties voor de Feestdagen

Ontdek samen met je team de kunst van een feestelijke 3-gangen kerstlunch, aangevuld met een optionele extra gang. Ongeacht je kookervaring, deze workshop versterkt de teamgeest en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Combineer en Verrijk  

Voeg een extra dimensie toe met onze wijnproeverij, een speciaal wijnarrangement, of revitaliseer jezelf met een thee arrangement, zodat je klaar bent voor alles wat de dag nog te bieden heeft. Elk moment wordt een gelegenheid om te verbinden en te verrijken.

Meer weten over de kookworkshops van Het Nut?

Onze Kerst lunchworkshops zijn voor groepen vanaf 12 personen en het betreft een 3-uurs programma. Is je interesse gewekt en wil je nog meer weten? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut