bel0345 56 56 52

Home > Workshops > LEGO® Teambuilding Challenge

LEGO® Teambuilding Challenge
(1 - 1,5 uur)

Ben je op zoek naar een unieke en energieke ervaring voor jouw team of organisatie? Zoek dan niet verder! Een LEGO® Teambuilding Challenge biedt de perfecte combinatie van plezier en teambuilding. Marcel de Jong, ook bekend als finalist van het populaire televisieprogramma LEGO MASTERS daagt jullie uit!

Onze LEGO® Challenges zijn geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen. Tijdens de challenge gaan de deelnemers in teams met elkaar de strijd aan. De opbouw van het programma en de tijdsgebonden opdrachten zorgen dat iedereen vanaf de eerste opdracht 100% meedoet. Na een serie van uitdagingen met heel veel legosteentjes is er aan het einde slechts één winnend team.

Welk team bouwt de hoogste toren?

Een van onze favoriete opdrachten is om de hoogste toren te bouwen. Ieder team werkt samen en bedenkt een strategie om ervoor te zorgen dat hun toren de hoogste wordt. Je ziet alle teams hard werken aan hun eigen torens en het wordt een echte strijd. Dit terwijl Marcel rondloopt met zijn stopwatch en meetlat om de lengtes tussentijds rond te roepen. Zo zitten er in de Teambuilding Challenge nog een aantal steeds iets uitdagendere èn hele leuke opdrachten. Welke dat zijn houden we nog even geheim voor tijdens de challenge.

Zeepkistenrace

Naast ons vaste succesvolle format hebben we ook challenges met grotere of meer technische bouwopdrachten zoals de LEGO® Zeepkistenrace: welk team bouwt de mooiste en snelste LEGO® zeepkist? Een technische en/of creatieve bouwopdracht waarbij ieder team een op afstand bestuurbare LEGO® zeepkist bouwt. Na een korte presentatie van de voertuigen gaan ze in een race de strijd met elkaar aan. Hilarisch om te zien hoe de zeepkisten alle kanten op gaan en soms helaas de eindstreep niet halen. Vraag naar de mogelijkheden.

De voordelen van een LEGO® Teambuilding Challenge zijn eindeloos. Zo bevordert het de samenwerking, communicatie en creativiteit binnen het team. Daarnaast zorgt het voor een verhoogde motivatie en een betere teamgeest. Door de unieke ervaring zal het team nog lang napraten over de workshop en zal het bijdragen aan een positieve werksfeer. 

Iets voor jouw team of organisatie?

Wil je jouw team of organisatie ook laten profiteren van de voordelen van een LEGO® Teambuilding Challenge? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is een energieke vorm van teambuilding waarbij meerdere mini-uitdagingen gecombineerd worden. Laat je verrassen en geef je team een oppepper met onze LEGO® Teambuilding Challenge!

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenLEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut