bel0345 56 56 52

Home > Workshops > LEGO® SERIOUS PLAY® Workshop

LEGO® SERIOUS PLAY® Workshop
(2-3 uur)

Wil je de samenwerking en communicatie binnen je team of tussen verschillende afdelingen verbeteren en tegelijkertijd nieuwe inzichten opdoen over de waarde van je bedrijf? Of ben je op zoek naar een innovatieve methode om nieuwe kansen te identificeren en meer waarde te creëren voor je klanten? Dan is de LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) Workshop iets voor jou. Door middel van deze interactieve en leuke methode kun je op een creatieve manier samenwerken met je collega's en oplossingen bedenken voor uitdagingen binnen je bedrijf. 

Voor 5 - 50 personen

Onze LSP Workshop kan worden aangepast aan groepsgroottes variërend van 5 tot 50 personen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de organisatie. Voor kleinere groepen kunnen we meer diepgaande discussies faciliteren en meer aandacht besteden aan individuele bijdragen. Voor grotere groepen kan de workshop worden opgesplitst in kleinere teams om een meer gerichte en interactieve ervaring te bieden. Onze workshop facilitator Marcel de Jong is zeer ervaren in het aanpassen van de workshop aan verschillende groepsgroottes en het creëren van een omgeving waarin iedereen betrokken en actief betrokken is bij het proces. Ongeacht de groepsgrootte, is onze LSP Workshop een geweldige manier om de communicatie, samenwerking en creativiteit van je team te verbeteren en betere resultaten te behalen.

Waarom een LSP workshop?

Onze Lego Serious Play workshop biedt talloze voordelen boven reguliere vergaderingen, waaronder:

  • 100% deelname gegarandeerd
  • Genereert frisse perspectieven
  • Verheldert complexiteit
  • Verbetert communicatie en inclusiviteit
  • Bevordert creativiteit en innovatie

Wat kan de workshop opleveren?

Onze LSP Workshop kan veel opleveren voor je team of organisatie. Denk aan:

  • Identificatie van nieuwe kansen: Door verschillende scenario's te bouwen met Lego-blokken en deze te bespreken, kunnen deelnemers nieuwe kansen identificeren en ideeën ontwikkelen voor het creëren van waarde voor het bedrijf.
  • Verbeterde communicatie en samenwerking: Door de LSP-methode te gebruiken, kunnen deelnemers op een collaboratieve manier ideeën genereren en visies delen. Dit kan leiden tot een betere communicatie en samenwerking binnen het team en tussen verschillende afdelingen.
  • Verhoogd inzicht in klantbehoeften: Door LEGO® -bouwwerken te maken die de behoeften van de klant vertegenwoordigen, kunnen deelnemers een beter begrip krijgen van wat klanten willen en hoe het bedrijf daarop kan inspelen.
  • Betere strategische besluitvorming: Door de LSP-methode te gebruiken, kunnen deelnemers strategische beslissingen nemen op basis van een dieper begrip van de bedrijfswaarde en de behoeften van klanten. Dit kan leiden tot meer effectieve strategieën en een grotere kans op succes voor het bedrijf.

Kortom, een LSP Workshop met de focus op waarde voor de business kan leiden tot een beter begrip van de bedrijfswaarde, verbeterde communicatie en samenwerking, identificatie van nieuwe kansen, verhoogd inzicht in klantbehoeften en betere strategische besluitvorming.

Onze LEGO® SERIOUS PLAY® Workshops worden gefaciliteerd door Marcel de Jong, ervaren en gecertificeerd facilitator van deze methode. Als je meer wilt weten over onze workshop of als je je wilt aanmelden, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen


LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut