Trainingslocatie in Beesd

Succes is te huur. Echt!

Huur per dagdeel € 160,-

Laten we eerlijk zijn: Trainingsruimtes zijn er genoeg te huur. Maar zoals de locaties van Het Nut zijn er maar weinig. Bij het Nut gaat het om de details. Een persoonlijke touch. Niet voor niets hebben al onze trainingsruimtes een eigen naam. Wat dacht je van Kick, Helder, Soda, Zuiver en Fris? In iedere ruimte is design gecombineerd met Hollandse frisheid en een Scandinavische warmte. Bij ons voelt iedereen zich thuis.


"

We zijn onwijs enthousiast over onze workshop en trainingsdag voor onze chef instructors. Ons programma sloot dit keer beter aan bij de wensen van de docenten en de locatie met de open keuken blijft natuurlijk fantastisch. De lunch en de worstenbroodjes bevielen heel erg goed en ook de beeldschermen voor de presentaties. Ik ben in elk geval weer erg tevreden over de samenwerking, bedankt!

Els van der Kruijs
Gastronomixs
 


Rust en Ruimte

Wie ontspannen is, leert het best. Bij Het Nut zijn de deelnemers aan je training of cursus  even weg uit de hectiek. Bij ons vind je de ruimte om jezelf te horen denken. Voor focus en inspiratie.

Enjoy!

En omdat leren en werken op een lege maag not done is, zorgen wij voor lekker, goed en eerlijk eten en drinken. Voor de beste koffie en verrassende tussendoortjes. Jouw wens is onze vraag.

Arrangementen

1-uursarrangement
  • Eén uur lang onbeperkt Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Koekjes en mini Tony Chocolonely’s binnen handbereik.
  • Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureauaccessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag)
  • Gelijk aan de slag in de ruimte die bij je past, zaalhuur is inbegrepen.

Plug and play!

€ 21,50 

per persoon per uur excl. btw

4-uursarrangement
  • Vier uur lang naar hartenlust gebruik maken van Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Verlies je focus niet door de koekjes en mini Tony Chocolonely’s.
  • Een break-item die je de boost geeft die je nodig hebt. Van super smoothie of springroll tot iets hemels van de bakker. Of voor degene die niet zonder kan: sushi.
  • Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureauaccessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag).

Een ochtend of middag beginnen of afsluiten met een heerlijke verse lunch (maar wel zelfbediening, want stiekem vinden we dat allemaal net zo prettig)? Vanaf €17,95 is de tafel gedekt

Hang je jas op en vind je focus!

€ 19,90 

per persoon excl. btw en zaalhuur

8-uursarrangement
  • Onbeperkt Nespresso-koffie, Revolution-thee en mineraalwater. Koekjes en mini Tony Chocolonely’s binnen handbereik.
  • Een break-item die je de boost geeft die je nodig hebt. Van super smoothie of springroll tot iets hemels van de bakker. Of voor degene die niet zonder kan: sushi.
  • Gebruik van verschillende faciliteiten, zoals bureau-accessoires, flipover en lcd-scherm (op aanvraag).
  • Een goed verzorgde lunch om de dag te breken. Een variatie aan vers belegde broodjes, soepje, hartige taart - voor ieder wat wils. Dat noemen wij food for thought, zodat je na een goede pauze weer met nieuwe inspiratie aan de slag kunt.

Ook een afsluitend diner of borrel is mogelijk. We bespreken graag je speciale wensen.

Work, meet and relax!

€ 45,- 

per persoon excl. btw en zaalhuur

Meer informatie? Bel of mail ons vandaag nog!

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragenDirect reserveren

Zakelijke bijeenkomstenDirect contact

Op zoek naar een authentieke locatie voor oneindig veel inspiratie?
Ja, help mij verder
© 2018 Het Nut