bel0345 56 56 52

Home > Events bij Het Nut > Aanmelding Klein Avontuurtje - 5 april

Klein Avontuurtje voor Trainers, Team Coaches en Strategisch Consultants

Gun jij jezelf een klein avontuurtje? Bewust wat tijd maken voor jezelf? Voor nieuwe inspiratie, reflectie en netwerken met leuke vakgenoten?

Vanuit Het Nut nodigen wij je van harte uit voor een inspirerende ochtend, speciaal georganiseerd voor trainers, coaches en strategisch consultants. Wij hebben de drive om dé plek te zijn waar je als team en organisatie kunt leren en ontwikkelen. En daarom willen we jullie – als facilitators van groei – zelf deze ervaring gunnen. Gun jij hem jezelf ook?

Programma

Samen met ervaren trainers Mirjam Molenaar van de Samenwerkplaats, Susan van Dijk en Annette Looijestijn van Kairos Consultancy, hebben we een boeiend programma samengesteld dat focust op bewustwording en alignment.

Deze ochtend bied je een tweetal interessante workshops en een inspirerende keynote spreker - Niek van Halteren - die inzichten zal delen over de transitie in leiderschap. Je krijgt de kans om te horen over zijn unieke reis naar een nieuwe richting in zijn carrière en hoe hij daar succesvol zijn werk van heeft gemaakt.

Programma Details

08:45 - 09:30 uur - Inloop & ontvangst
09:30 - 09:45 uur - Warm welkom door Petra & Mirjam
09:45 - 10:30 uur - Keynote door Niek van Halteren over leiderschapstransitie
10:30 - 10:45 uur - Korte pauze
10:45 - 11:30 uur - Workshop ronde 1
11:30 - 11:45 uur - Korte pauze, wisseling van ruimte
11:45 - 12:30 uur - Workshop ronde 2
12:30 - 13:00 uur - Afsluiting door Mirjam over droomlocaties voor leren en ontwikkelen
13:00 uur - Lunch en einde, met gelegenheid om te blijven werken en netwerken.

Samen met ervaren trainers Mirjam Molenaar van de Samenwerkplaats, Susan van Dijk en Annette Looijestijn van Kairos Consultancy, hebben we een boeiend programma samengesteld dat focust op bewustwording en alignment.

Workshops

Workshop 1: Alignment door Nicolette Verheem
Ontdek de impact van je onderbewuste op je missie, identiteit, overtuigingen, vermogen, gedrag en omgeving, gepresenteerd door Nicolette Verheem, auteur van "Survivalgids voor burn-out".

Workshop 2: Reflectie door Susan van Dijk en Annette Looijestijn
Een sessie gericht op persoonlijke en professionele reflectie, verzorgd door experts van Kairos Consultancy.

Workshop 3: Barista Workshop
Leer de kunst van perfecte koffie zetten met onze barista. Deze workshop is ideaal voor iedereen die de dag niet kan beginnen zonder de geur van verse koffie.

Datum en Tijd

5 april – 08.45-13.30 uur. Markeer deze datum in je agenda en mis deze kans niet om deel uit te maken van een unieke ervaring. (VOL)

Locatie

Het Nut42, Voorstraat 42, 4153 AM Beesd

We zijn overweldigd door jullie enthousiasme!

Ons "Klein Avontuurtje" heeft zijn maximale aantal deelnemers bereikt, en we zijn blij en dankbaar voor de enorme belangstelling. We willen iedereen die zich heeft aangemeld bedanken voor hun interesse en enthousiasme om samen met ons een ochtend van inspiratie, reflectie en netwerken te beleven.

Hoewel we op dit moment geen nieuwe aanmeldingen meer kunnen accepteren, begrijpen we dat er soms vragen of specifieke wensen kunnen zijn die je graag met ons wilt afstemmen.

Heb je een vraag of wil je iets afstemmen?

We nodigen je van harte uit om direct contact op te nemen met Petra van der Perk. Petra staat klaar om je vragen te beantwoorden of om samen te kijken naar de mogelijkheden.

📧 E-mail: petra@hetnut.nl

📞 Telefoon: 06 246 13 587

We houden ervan om in verbinding te blijven. Bovendien, houd onze website en sociale media in de gaten voor toekomstige evenementen en mogelijkheden om alsnog deel te nemen aan onze inspirerende sessies.

Met warme groet,

Petra, Susan, Mirjam & Annette

Een sfeervolle terugblik 2023

   
 
   

 

Terug naar het overzicht

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut