bel0345 56 56 52

Home > Locaties

Ontdek de unieke vergader- en eventlocaties van Het Nut

De unieke vergader- en eventlocatie Het Nut nodigt uit tot mooie ontmoetingen en nieuwe ideeën. Tot brainstormsessies, presentaties, trainingen, teambuildingsessies, netwerkbijeenkomsten, heidagen en productlanceringen. Het Nut heet je welkom voor inspirerende zakelijke bijeenkomsten en privé events. Ook voor een tijdelijk kantoor of vergaderlocatie ben je bij onze unieke locaties aan het juiste adres.

Het Nut begrijpt als geen ander dat het leven uit veel mer bestaat dan alleen maar werken. Daarom is Het Nut uitermate geschikt als (feest)locatie voor privé events zoals een huwelijk, familiedag, privé feest en condoleance. We maken graag iets moois voor onze klanten.
 


Het Nut42

Exclusiviteit voor 20 tot 70 personen
Het Nut42 is gevestigd in een ruim 150 jaar oud pand. De rijke historie, gecombineerd met verrassend design, maken dit tot een unieke locatie.
  Meer over deze locatie

Pand Betuwe

Van 2 tot 30 personen
De locatie voor iedere zakelijke bijeenkomst zoals een brainstormsessie, vergadering, meeting, netwerk bijeenkomst en trainingssessie.
  Meer over deze locatie

Het Nut Culemborg

Tot 30 personen

Naar buiten, voel de ruimte, ervaar de omgeving bij Het Nut Culemborg een heerlijke plek voor iedere zakelijke bijeenkomst. Een geweldige plek voor een heidag, brainstormdag en de plek om tot rust te komen en nieuwe ideeën te vormen.

  Meer over deze locatie
 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut