bel0345 56 56 52

Home > Klantervaringen

Klantervaringen

19 klanten beoordeelden ons

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
10/10

Heerlijk om hier te werken! Je wordt van binnenkomst - goede koffie en vers fruit- tot break -een zelfgemaakt gebakje- tot en met de lunch en de middag verwend met veel verse heerlijkheden. In de ochtend ruik je al de geuren van de aanstaande lunch. Dat maakt het zo alsof je thuis bent. Het is hier schoon en tip-top voor mekaar. Je voelt dat Mariska er ongelooflijk veel lol inschept om het goede te doen voor de klant. Deze locatie (waar je ook nog eens heel goed parkeren kunt) is een enorme aanrader!

Nathalie Vrancken De Externe Voorzitter
10/10

Ik ben super enthousiast over deze evenementen locatie. De ontvangst is heel warm en hartelijk, er is heel veel mogelijk om je evenement passend te maken aan jouw wensen en de mensen denken graag met je mee. De ruimtes zijn sfeervol en functioneel ingericht. Kortom: een aanrader!

Angela van Dam Sectorinstituut Transport en Logistiek
9/10

De hele dag was super goed geregeld, mooie locatie, vriendelijk personeel, goed en lekker eten en een vriendelijke en competente gastvrouw. Het Nut is zeker een aanrader.

W. Janssen Informed Consulting
9/10

Het Nut is een prachtige locatie in de mooie Betuwe dicht bij de A2. Tijdens de verwenmiddag hebben we genoten van de gastvrijheid. Door het zelf te beleven is de weg naar het Nut makkelijker geworden. De mooie locatie met centraal een professionele keuken maakt de locatie uniek. Nogmaals Dank Petra!

Ingrid Solleveld SOLA Business Services
9/10

#KleinAvontuurtje was super geregeld. Het voelde als een groot cadeau voor mijzelf. Nu werd ikzelf in de watten gelegd terwijl ik dit anders voor mijn collega's organiseer.

Isabel de Waard Heijmans Utiliteit B.V.
9/10

Ik mocht kennismaken met het klein "Avontuurtje" van Het Nut.
Wat heerlijk om op vrijdagmiddag zo het weekend in te gaan.
Leuke workshops, genoeg tijd om te netwerken, nieuwe mensen leren kennen. De hapjes en drankjes waren goed en het diner was zalig. Vooral de cheesecake als toetje :-)
Vol energie en creativiteit begon ik aan mijn weekend.

Dank Petra en team !

Ineke Derksen IENVENT, Travel, Incentives & Events
10/10

Erg genoten van het evenement bij Het Nut. Vooral de gastvrijheid van de medewerkers en de goed verzorgde workshops. Het eten en drinken was top.
Een evenement bij Het Nut kan ik van harte aanbevelen.

Jacqueline Scholtes LIV4coaching.nl
8/10

Het was een fantastische middag! Goed verzorgd, sfeervol en heel gezellig.

Ria Kemp Informed Consulting B.V.
9/10

Afgelopen week hebben wij met een hele grote groep (leden van de personeelsvereniging) een erg leuke Aziatische kookworkshop gedaan in 't Nut. We hebben heerlijk gegeten in de vorm van een walking diner, genoten van de lekkere drankjes en de geweldige bediening. En dat allemaal op een erg mooie en sfeervolle locatie. Fantastisch geregeld allemaal!

Anita Waterschap Rivierenland
9/10

Vlak voor kerst hebben wij (allemaal vriendinnen van een bijna 50-jarige) genoten van een zeer geslaagde Tapas workshop. In een hele gezellige entourage compleet met kerstboom, zijn wij eerst in tweetallen heerlijke recepten gaan maken met verrassende smaken. Na gezellige inspanning tijd voor ontspanning, en hebben wij ontzettend genoten van alle gerechten. Er was ook rekening gehouden met alle dieetwensen, zodat iedereen echt heeft genoten van een zeer geslaagde workshop tapas. Dank jullie wel voor de gastvrijheid.
Een toplocatie met geduldig, vriendelijk en gezellig personeel. Een avond om niet snel te vergeten.

Angelique Cornelisse
Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut