Events bij het Nut
Chocolade workshop @ het Nut
5 oktober 2019
Groepsgrootte: minimaal 10, maximaal 20
Deelname: €49,50 per persoon
Exclusief bij Het Nut
Chocolademerk Coco & Sebas is booming en in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal succes. Met hart en ziel creëert een team van top-patissiers luxe en verfijnde chocoladecadeautjes. Wil jij oprichter en Chef Patissier Rémy Rombouts live aan het werk zien én daarna zelf een chocoladekunstwerk maken? Dan is dít je kans.
Op 5 oktober geeft Rémy Rombouts bij locatie voor meetings & events Het Nut in Beesd een exclusieve en zinderende workshop. Hij leert je de geheimen van het vak, daarna ga je zelf aan de slag om een mooi groot hart te maken, gevuld met eigengemaakte bonbons. Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Create your moment of happiness!
Programma
14:00 uur | Ontvangst met espresso, cappuccino of thee en lekkernij van Coco & Sebas | |
14:30 uur | Uitleg, introductie en aanvang workshop | |
15:00 uur | Aan de slag om je eigen chocolade creatie te maken | |
16:00 uur | Pauzemoment met thee/koffie/fris en kleine versnapering | |
17:30 uur | Einde dag |
Aan het einde van de middag krijg je eigen gemaakte creatie mee naar huis in een luxe box van Coco & Sebas!
Kosten: 49,50 euro per persoon
Inclusief koffie, thee en zoetigheden, 1 frisdrank en natuurlijk je chocolade creatie, luxe box, oorkonde en tasje met verrassing van Coco & Sebas. Alcoholische dranken en andere dranken op nacalculatie.
Bij grotere groepen vanaf 20 personen, maken wij graag een op maat gemaakt programma.
Neem dan contact op met Petra van der Perk via petra@hetnut.nl