bel0345 56 56 52

Home > Events > OH MY PIE! Masterclass

OH MY PIE! Masterclass

Heb je geen idee hoe jij jouw favoriete baksels glutenvrij maakt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee hebt welke glutenvrije meelsoorten je het beste kan combineren? Kwam jouw glutenvrije taartje als een blok beton uit de oven of had je te maken met een grandioos misbaksel en zat de moed jou in de schoenen? Zie je regelmatig de OH MY PIE! taartjes voorbij komen en vraag jij je elke keer watertandend af: “Hoe doet zij dat?” Dan zit jij gebakken! Met een knipoog naar december gaan wij met elkaar aan de slag in de keuken en beleven wij een onvergetelijke dag met elkaar!

Ik leer jou welke meelsoorten je goed met elkaar kan combineren, zodat jij na deze Masterclass als een echte pro thuis de keuken in kan gaan. Aan de hand van een kleine keukensafari laat ik jou zien welke producten je standaard in huis moet hebben om er een glutenvrij feest van te maken! We gaan met elkaar aan de slag om een glutenvrije creatie te maken, waarbij ik jou kan voorzien van alle tips en tricks én er ruimte is voor het stellen van vragen. Aan het einde van de dag huppel je de keuken uit met een succeservaring én een uniek recept dat je zelf hebt ontwikkeld aan de hand van de glutenvrije handvatten én jouw persoonlijke smaak.

Uiteraard ga je niet naar huis zonder een gevulde tas zodat jij alle opgedane kennis thuis in praktijk kan brengen. Het wordt een unieke beleving met een klein gezelschap. Een dag met OH MY PIE! in de keuken, dat wordt een feest!

In het kort:

De dag is compleet verzorgd, je hoeft verder niets mee te nemen.

  • Datum: zaterdag 30 november
  • Locatie: Het Nut in Beesd, Gratis parkeren
  • Thema: December creaties
  • Tijd: 11:00- 16:30 uur
  • Inclusief: Glutenvrije lunch, drankjes, proeverij van OH MY PIE! taartjes, goodiebag.
  • Prijs: € 175,-

Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers

Boek hier jouw tickets

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut