bel0345 56 56 52

Home > Het Nut in Beesd

Het Nut in Beesd

is een plek die prikkelt om te ontdekken, ontwikkelen, ontspannen en ontmoeten..

 

Op een steenworp afstand van de A2 en de A15, vind je te midden van de Betuwse schoonheid Het Nut. Het design van de locatie ademt een ongedwongen en eigentijdse sfeer, met een knipoog naar het verleden. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor groepen van 15 tot 90 personen.

De locatie wordt altijd exclusief verhuurd. Dat maakt je event, vergadering, brainstorm, workshop, presentatie, teambuildingsessie, personeelsuitje, netwerkbijeenkomst of productlancering professioneel én persoonlijk. Het Nut is een plek waar je kunt genieten van bijeenkomsten met een subtiele, of exclusieve culinaire invulling. 

De ruimten

Dat Het Nut een historisch pareltje is, merk je al voordat je over de drempel van het pand stapt. De buitenplaats in orangeriestijl is niet alleen een sfeervolle ontvangstplek, maar ook een ideale setting voor een brainstorm, borrel of buiten diner.

De begane grond is recent verbouwd en biedt nu veel mogelijkheden voor een uitgebreid ontvangst, een borrel of receptie. De grote open keuken trekt gelijk de aandacht. Dit is het hart van Het Nut en de plek waar het altijd bruist en borrelt. De plek waar ook samen gegeten wordt en waar de lunch, het diner en andere versnaperingen vers bereid worden.

De industriële trap leid je naar de zolder voor de kick off van je meeting of event. De voorzolder is geschikt voor groepen van 15 tot 90 personen. De achterzolder kan worden ingezet als subruimte. Het moderne design en de historische balklaag op de zolder vormen een mooi contrast tussen het nu en het verleden.

Naast de achterzolder, kan de groep ook uiteen op de begane grond. Er staan verschillende designtafels en leuke zitjes waardoor de inspiratie vanzelf komt.

Food for thought

Goed denkvoer is belangrijk, en daarom verzorgen de chefs graag originele, verfrissende snacks en een gezonde en verzorgde lunch. De dag smakelijk afsluiten kan op de manier die je prettig vindt - een goed gesprek ‘around the table’, een culinair walking dinner voor grotere events, een informeel 'shared dinner' waar je met elkaar van geniet, of een verrassend menu samengesteld door onze chef-kok.

Workshop

Houd je al vergaderend met een half oog de keuken in de gaten? Of ga je voor een workshop waarbij je, net als je jaloers begint te worden op de kookkunsten van de chef, zelf het koksmes in handen neemt? Eén van de mogelijkheden is de kookworkshop ‘Out of the Box’ waarbij creativiteit en teambuilding de ingrediënten zijn. Elke groep bereidt één gang met ingrediënten uit een verrassingspakket. Tijdens deze workshop leer je je team pas echt kennen!

Voor degenen die een kookworkshop te mainstream vinden biedt Het Nut allerlei mogelijkheden voor workshops die net zo inspirerend zijn als de locatie zelf. Van 3D-printen met chocolade met een gepassioneerde chocolatier tot een barista-workshop door een award-winnende koffiefanaat – eigenlijk is alles mogelijk.

De beleving

Het Nut is een ruimte waar je rust, creativiteit en inspiratie inademt. In het schilderachtige Beesd ben je weg van de alledaagse hectiek, maar geniet je van de voordelen van een centrale locatie. Het 18e-eeuwse pand biedt volop mogelijkheden om van je zakelijke meeting of event een beleving te maken. Met een culinaire twist.

Zalen en ruimtes

Ontvangstruimte
Ontvangstruimte
Tot 120 personen
Bekijk deze ruimte
Voorzolder
Voorzolder
Tot 80 personen
Bekijk deze ruimte
Achterzolder
Achterzolder
Tot 30 personen
Bekijk deze ruimte
Opkamer
Opkamer
Tot 12 personen
Bekijk deze ruimte
Terras
Terras
Tot 80 personen
Bekijk deze ruimte

Contact

Het Nut is een plek waar je ontdekt, ontwikkelt, ontmoet en ontspant. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw meeting of event? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak om de locatie te bekijken!

 
Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut