bel0345 56 56 52

Home > Kerstarrangementen > Kerstsfeer in de Keuken

Lunch of Diner kerstworkshop: Smaakvol samenkomen en strategisch vooruitkijken

 

Begin de dag met een inspirerende sessie waarin jullie reflecteren op het afgelopen jaar en doelen stellen voor het nieuwe jaar. Samen met je team ga je de uitdaging aan om inzichten en inspiratie om te zetten in actieplannen, waarbij teambuilding en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Na het inhoudelijke deel - waar je als team zelf invulling aan geeft - is het tijd om de banden verder aan te halen tijdens onze kerstworkshop. Deze kan je als lunch moment of diner moment inzetten. We ontvangen jullie graag in een betoverend versierde ruimte waar je gezamenlijk een feestelijk (lunch) diner gaat bereiden. 

Onder leiding van onze ervaren kok, transformeren jullie verse ingrediënten tot een gastronomisch kerstdiner of lunch. Van smaakvolle amuses tot een volledig uitgeserveerd lunch/diner; dit wordt een belevenis die het teamgevoel versterkt en nieuwe herinneringen creëert.

Dit unieke arrangement biedt een perfecte balans tussen serieuze thema's en luchtige gezelligheid, essentieel voor een onvergetelijke afsluiting van het jaar.

Wacht niet langer: boek de ultieme eindejaarsbeleving

De populairste data vullen snel, dus reserveer vroegtijdig om je team deze bijzondere ervaring niet te laten missen. Neem contact met ons op en leg jullie kerstmoment vast.

Neem contact opVrijblijvende offerte aanvragen

 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut