bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > 10 jaar Het Nut... Wat een geweldig avontuur!

10 jaar Het Nut... Wat een geweldig avontuur!

4 december 2020
10 jaar Het Nut... Wat een geweldig avontuur!

De laatste maand van 2020 is aangebroken. Een jaar waarin alles anders is gelopen dan we van tevoren hadden kunnen bedenken… Dit uitzonderlijke jaar sluiten wij, ondanks alles, tóch af met een feestje. Een feestje omdat ik 10 jaar eigenaar ben van Het Nut.

10 jaar geleden trok ik middenin de kredietcrisis de stoute schoenen aan. Op 28 december 2010 tekende ik het koopcontract van Kookstudio Het Nut. Hiermee kwam mijn droom uit: Een eigen zaak. Een locatie waar ik ’s morgens zelf de deur kan openen.  De eerste jaren combineerde ik mijn eigenaarschap van het Nut met mijn interim werk in de eventwereld. Kookstudio Het Nut werd Het Nut locaties voor Meetings & Events. Inmiddels werken we vanuit drie prachtige panden: Het Nut42, Pand Betuwe en Het Nut Culemborg , een nieuwe locatie die we eind 2021 zullen openen. In Het Nut komt alles samen waar ik van hou: het neerzetten van fijne meetings en events, gastvrijheid, goed eten en drinken en mijn voorliefde voor karakteristieke locaties en interieurdesign. De afgelopen 10 jaar hebben we veel mooie organisaties mogen ontvangen, nieuwe mensen ontmoet en ook een groep aan vaste opdrachtgevers en toeleveranciers opgebouwd, iets waarvoor we dankbaar zijn.

2020 had een feestjaar moeten worden. Het liep anders. We zijn opgeschud met zijn allen en het is nog niet voorbij. En toch: Ik zie meer kansen dan ooit tevoren. Als ik iets geleerd heb de afgelopen tien jaar, is dat je als ondernemer moet blijven meebewegen met wat er in de wereld gebeurt. Wees flexibel, denk niet alles van tevoren uit, maar zie wel een rode draad en blijf deze volgen. Pas jezelf en je organisatie aan zodra het nodig is, maar waai niet met alle winden mee.

Dit jaar hebben we veel aandacht gegeven aan Studio Het Nut; ons online en hybride platform voor allerlei soorten webinars, online events en meetings. Studio Het Nut is een mooi avontuur, maar wat ik mis, is het live ontvangen van groepen gasten. Kleine vergaderingen konden gelukkig wel doorgaan. Uiteraard met inachtneming van alle maatregelen, én met de service en sfeer die onze klanten van ons gewend zijn. Het verwennen van onze gasten dat is wat ik en mijn team Milou en Mariska graag doen. Dit zit in onze harten. 2021 zal het jaar worden van een combinatie van online en live. We vinden met elkaar een weg om dit te combineren. Het één staat het ander niet in de weg.

Plannen genoeg voor 2021. Zodra het weer kan, openen we onze deuren weer voor grotere meetings, diners en kookworkshops. In ontwikkeling is ons trainingsprogramma Leiderschap in de Keuken. En in opstart is netwerkgroep The Dinner Party Revolution. Houd onze social media (instagram en Linkedin) in de gaten voor de laatste updates.


Voor nu:
Proost op 10 jaar Het Nut, proost op het leven!
En proost op een goed en gezond 2021!
 
Petra, ook namens Milou en Mariska


Wie jarig is trakteert! Daarom dit cadeautje voor jou: Boek nu een meeting @hetnut en ontvang 10% korting. (geldig van 28-12-2020 t/m 28-12-2021), met uitzondering voor Studio Het Nut.


 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut