bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut heeft de primeur: de Samsung FLiP

Het Nut heeft de primeur: de Samsung FLiP

25 juni 2018
Het Nut heeft de primeur: de Samsung FLiP

Het Nut heeft als eerste en enige vergaderlocatie van Nederland de Samsung FLiP in gebruik genomen. De Samsung FLiP is een digitale flipover en lcd-scherm ineen. Nooit meer flipover vellen mee naar huis slepen na een meeting. Alle notes worden direct naar je mailadres gestuurd en die van de rest van de groep.  Notities wissel je op het scherm af met stukjes film. De Samsung FLiP geeft je meeting of training net dat beetje extra gemak. Grijp je kans en kom bij ons dit knappe staaltje techniek uitproberen.

Meer over de Samsung FLiP

Samsung Flip verandert de manier waarop vergaderingen georganiseerd, gefaciliteerd en gedocumenteerd kunnen worden. Zo zijn er meer mogelijkheden om ideeën te visualiseren waarbij gebruikers de vertrouwde manier van schrijven, tekenen en annoteren behouden die op een whiteboard zo gewoon zijn. Roteer het scherm zoals u dat ook met uw smart phone doet en werk en presenteer in portret- of landscape mode.

Meerdere deelnemers aan een collaboration sessie kunnen content delen vanaf hun eigen device en een bijdrage te leveren aan een gezamenlijk project. Vier deelnemers kunnen gelijktijdig aantekening maken of schetsen op het scherm met hun vingers of een dubbelzijdige pen. Content kan worden gedeeld via een draadloze connectie maar ook via USB- en andere poorten. Vooraf opgeslagen content kan op het Flip-display worden geïmporteerd om zo nieuwe ideeën aan de discussie of het project toe te voegen. Zo vormt Flip het middelpunt van de huddle room.

Bij het afronden van de vergadering wordt de gepresenteerde en bewerkte informatie opgeslagen. Scherminformatie overschrijven, screenshots maken of fotograferen is overbodig. Vervolgens kunnen de details van de vergadering worden gedownload, verzonden per e-mail of geprint.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut