bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Bloei

Het Nut van... Bloei

12 april 2022
Het Nut van... Bloei

Lente! Heb jij ook al zo genoten van de zon? Om ons heen ontkiemt overal nieuw leven. Wat geduldig onder de grond heeft gewacht laat zich nu steeds meer zien. Krokusjes, narcissen, tulpen en de eerste felgroene blaadjes aan de bomen. Ook bij Het Nut is het tijd voor bloei

Ontwikkelingen nieuwe locatie in Culemborg

Onze nieuwe locatie krijgt steeds meer vorm. Achter de schermen wordt er hard gewerkt. Zoals jullie weten denken we na over élk detail. Want al die details samen maken dat onze gasten zich echt thuis voelen. Buiten is het centrale thema van deze nieuwe locatie.

We willen nog niet teveel verklappen, maar wel dat we het buitengevoel gaan combineren met authenticiteit en design. Wat denk je van een prachtige wandeling in de omgeving en daarna gezellig borrelen bij een knisperend haardvuur? Een actieve bootcamp of juist een ontspannen yogales in de boomgaard. Daarna volledig verzorgd relaxen in jullie thuis voor een dag. Dit jaar nog openen we onze deuren. Heb je wensen of ideeën voor de nieuwe locatie of programma? We horen het graag. Je kunt Petra mailen: petra@hetnut.nl.

Maak kennis met onze Evy

Misschien heb je Evy al wel aan de lijn gehad. Want sinds januari versterkt deze vrolijke, harde werker ons team! Vertel haar jouw wensen en jouw verhaal, want Evy is een geweldig luisterend oor. Het gasten naar de zin maken zit in haar DNA en haar ruime ervaring in de hotelwereld komt bij Het Nut goed van pas! 

Maak kennis met Evy''Ik heb het erg naar mijn zin. Petra ken ik al vijftien jaar en ik heb altijd bewondering gehad voor haar drive en liefde voor het vak. Ze staat en leeft voor haar zaak. Dat voel je bij Het Nut. Voor mij werkt dat enorm door: de ambitie om iedereen een geweldige ‘Het Nut ervaring’ te bieden. Als mensen met een glimlach weer naar huis gaan ben ik tevreden. We hebben een klein, hecht team en het is erg gezellig. Kom het zelf maar eens ervaren. Ik hou van hard werken en pak alles aan. Ik doe vooral sales en accountmanagement, maar als het nodig is spring ik natuurlijk bij op locatie. Maar als ik thuis ben, ben ik ook echt thuis. Dan geniet ik van mijn vierjarige zoon en zit ik lekker met de kachel aan en een dekentje op de bank. Zo laad ik op om weer alles te kunnen geven. Ik ontmoet je graag op één van onze locaties!''

- Evy

Buiten beleven bij Het Nut

Het Nut van... BloeiZin in een afwisselend programma? We denken graag mee! Met het mooie weer is het heerlijk om naar buiten te gaan. Te wandelen, te kanoën op de Linge of samen in een sloep de omgeving verkennen. Eerst rustig aankomen en elkaar ontmoeten onder het genot van verse bonenkoffie of heerlijke (kruiden)thee. Natuurlijk ontbreken de huisgemaakte patisserieën niet! Dan lekker naar buiten en je vast verheugen op een befaamde lunch van Het Nut. Of de dag afsluiten met een ‘net even anders dan anders’ BBQ. We laten jullie graag genieten van een volledig verzorgde dag. Meer weten? Stuur Evy een mailtje en ze helpt je graag verder: evy@hetnut.nl.

Ben jij of ken jij onze nieuwe collega?

Omdat we groeien zijn we op zoek naar een enthousiaste, bruisende duizendpoot die ons team komt versterken. Een echte aanpakker met oog voor detail én het gezicht van onze twee inspirerende meeting locaties. Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? We horen het graag!

Verbinden en inspireren: 14 april op EventSummit. Kom je ook?

EventSummitDe Corona maatregelen worden steeds verder losgelaten en langzaam ontdekken we een nieuwe werkflow. Op afstand verbinden, de meerwaarde van samenzijn, het nut van werken op een andere locatie. We hebben het allemaal ervaren en er zijn volop kansen voor een andere manier van werken. Wij laten ons graag inspireren door andere ondernemers en vooral door jou. Wat is voor jou een vervullende manier van werken? Wat brengt het jou om af en toe op een andere locatie in te kunnen loggen? Waar zit de meerwaarde van een dag volledig verzorgd met collega’s samen komen? We horen het graag van je op 14 april. Schuif tussen 10:30 en 17:30 bij ons aan tafel op het LOL-plein van de EventSummit. Kan je meteen even bijkomen met een heerlijk hapje en drankje! Wij zullen die dag samen zijn onze bevriende locatie: 'Buitenhuis Buren'.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut