bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Durven doen

Het Nut van... Durven doen

3 juni 2019
Het Nut van... Durven doen

Ik raak zelf altijd enorm geïnspireerd door mensen die het net-even-anders doen. Op LinkedIn kwam ik een tijdje terug een bijzonder verhaal tegen van een bedrijf dat besloot de huur van hun pand op te zeggen. Daarmee namen ze afstand van wat voor veel bedrijven een statussymbool is: een eigen kantoor. Geen fysieke bedrijfsruimte meer hebben, kan enorm veel lucht geven. Het zorgt niet alleen voor een forse besparing op maandelijkse huurkosten, maar ook auto kilometers, brandstofkosten en het milieu. Elkaar ontmoeten doen de collega’s van dit bedrijf tegenwoordig online. Of op locatie. Zo blijven ze fris, creatief en innovatief. Bij Pand Betuwe komt al een aantal jaar maandelijks bedrijf over de vloer dat ook deze stap zette. Wij fungeren als hun Kantoor voor een Dag en dat bevalt ze prima.

Omdat ik iedere zelfstandige en ondernemer een fijne en inspirerende flexplek gun maken 20 ZZP’ers deze maand kans de services van Pand Betuwe een maandlang onbeperkt uit te proberen tegen gereduceerd tarief.

Petra & team

Dé oplossing voor zelfstandigen   Dé oplossing voor zelfstandigen   Dé oplossing voor zelfstandigen

 


 

Gezocht: 20 zzpérs ZNDR KNTR

Ben je ZZP’er en heb je behoefte aan een fijne flexplek? Een ruimte om een training te geven? Of om te vergaderen? Wil je klanten ontvangen? Kantoor voor een Dag Pand Betuwe in Beesd biedt jou die ruimte. Bij ons boek je een rustige werkplek per uur, dagdeel of hele dag. Pand Betuwe is super centraal gelegen én weg uit de drukte. Wij bieden je nu de kans om de services van Pand Betuwe een maandlang te ervaren voor slechts € 100, incl. gebruik koffie, thee en water, excl. btw. Reageer snel, want deze aanbieding geldt voor de eerste 20 ZZP’ers die zich aanmelden: petra@hetnut.nl
 Exclusief @ Het Nut42 

Chocolade Workshop Coco & Sebas

Chocolademerk Coco & Sebas is booming en in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal succes. Met hart en ziel creëert een team van top-patissiers luxe en verfijnde chocoladecadeautjes. Wil jij oprichter Rémy Rombouts live aan het werk zien én daarna zelf een chocoladekunstwerk maken? Dan is dít je kans. Op 22 juni en 6 juli a.s. geeft Chef Patissier Rémy Rombouts bij locatie voor meetings & events Het Nut in Beesd een exclusieve en zinderende workshop. Hij leert je de geheimen van het vak, daarna ga je zelf aan de slag om een mooi groot hart te maken, gevuld met eigengemaakte bonbons. Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander.

Create your moment of happiness!
 


Nu geopend: Grilltuin Het Nut

Nieuw bij Het Nut: De Grilltuin   Nieuw bij Het Nut: De Grilltuin   Nieuw bij Het Nut: De Grilltuin

Na een dag vergaderen en brainstormen is het tijd voor ontspanning. Tijd om met je collega’s te proosten op een succesvolle dag en te genieten van een feestelijke barbecue. Bij Het Nut42 openen we daarom we deze zomer de Grilltuin. Onze buitenplaats is nu nóg sfeervoller aangekleed, waardoor je vanzelf in mediterrane sferen komt. Onze grillmasters verrassen je met heerlijke gerechten. Kijk voor prijzen en mogelijkheden op hetnut.nl.
 Unieke locatie voor uw evenementDe ideale locatie

100% succes checklist

  • Een unieke locatie maakt je meeting of event onvergetelijk
  • Hoe is de lunch? En de koffie?
  • Kun je naar buiten voor een korte break of een fijne wandeling?
  • Daglicht houdt je wakker en scherp. Grote ramen zorgen voor een prettige sfeer
  • Kun je de dag afsluiten met een goed diner?

p.s. Het Nut42 scoort de volle vijf punten.
Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut