bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... duurzamer denken & doen

Het Nut van... duurzamer denken & doen

6 februari 2020
Het Nut van... duurzamer denken & doen

Duurzaamheid is een van dé thema’s van 2020. Ook in de eventwereld. Bij Het Nut denken we al langer na over wat we kunnen doen om op een gezondere manier met onze aarde om te gaan. Zo kiezen we bewust voor gebruik van servies en glaswerk in plaats van disposables. We kopen zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers. Zoveel mogelijk biologisch. Door maatwerk te leveren in foods & drinks minimaliseren we onze voedselverspilling. Onze koffiepads worden gerecycled door de producent. Het is onze bescheiden bijdrage aan de verandering die zo hard nodig is. In 2020 ga ik me verdiepen in wat nog meer mogelijk is. Afgelopen maand bezocht ik daarom een presentatie over de Circulaire Economie georganiseerd door EventBranche.nl. In het kort komt het erop neer dat we met zijn allen veel meer moeten gaan recyclen. Een kapot apparaat laten repareren in plaats van weggooien en een nieuwe kopen. Food for thought, wat mij betreft. Wie mee wil denken over een duurzamer Het Nut is bij deze uitgenodigd. En ben je op zoek naar een inspirerende, persoonlijke locatie met WOW- factor, dan ben je bij Het Nut aan het juiste adres.

Tot snel!
Petra & team


Trends in Events

Trendwatchers zijn het er over eens: in een wereld die steeds digitaler wordt, hebben mensen behoefte om elkaar face tot face te ontmoeten. Netwerkmomenten worden steeds belangrijker. Korte meet ups, al dan niet na werktijd, winnen terrein. Ook duurzaamheid gaat een grotere rol spelen tijdens events. De vraag naar all-in-pakketten groeit. En klanten willen heel graag verrast worden tot in de details. Bij Het Nut spelen we graag in op deze trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

 


Nieuw @ Het Nut

Programma Leiderschap in de keuken

 

Volop in ontwikkeling: trainingsprogramma Leiderschap in de Keuken. Medio 2020 biedt Het Nut unieke, op maat gemaakte leiderschapstrainingen. Samen met professionele koks en trainers ga je samen op zoek naar de smaak van jullie team, naar een beetje meer pit of een succesrecept voor je bedrijf. Te boeken als tussendoortje tijdens je dag bij Het Nut, maar ook als uitgebreide gang. Volg ons op social media voor het laatste nieuws of vraag alvast vrijblijvende informatie aan via petra@hetnut.nl.


Klant aan het woord: Schüco Nederland BV

"De warme sfeer van Pand Betuwe maakte van de trainingsdagen een succes"

 

Patricia Averson, Office Manager bij Schüco Nederland BV: ‘Voor een serie trainingsdagen rondom persoonlijke communicatie was ik op zoek naar een locatie in Midden-Nederland. Via google zocht ik op sfeervol, duurzaam en biologisch en zo kwam ik onder ander bij Pand Betuwe terecht. Ik heb meerdere locaties bezocht, maar alleen bij Pand Betuwe vond ik de sfeer die ik zocht. Persoonlijk, warm en goed verzorgd. Je voelt je er gelijk op je gemak. Essentieel, want het ware intensieve trainingsdagen waarbij soms best wat emoties loskwamen. De luxe lunch, goede koffie, verse gember- en muntthee, lekkere koekjes, snoepjes en vers fruit maakten de succesvolle sessies compleet.’


Meet Milou

Sales Executive @ Het Nut

Bel je Het Nut, dan krijg je sinds vijf maanden sales executive Milou van Minnen aan de lijn. Afgelopen september verruilde Milou haar baan bij Mise en Place voor een nieuwe uitdaging bij Het Nut. Gastvrijheid is haar op het lijf geschreven en events organiseren deed ze al op de Hogere Hotelschool met passie en energie. Ze denkt graag met de klant mee en zorgt ervoor dat ieder event of meeting tot in de puntjes is geregeld. Een vrolijke, positieve noot die waar nodig graag haar handen uit de mouwen steekt tijdens een partij. Kan ze gelijk met eigen ogen zien dat écht alles klopt.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut