bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... nieuwe hoogtepunten

Het Nut van... nieuwe hoogtepunten

7 december 2023
Het Nut van... nieuwe hoogtepunten

Dag toegewijde professional,

In oktober stuurden wij jullie al een bericht om na te denken over de eindejaars en kerstperiode. Wat leuk om te zien dat velen dit hebben gedaan.
Het is goed om van te voren na te denken wanneer gaan we samen komen, wat zijn ONZE momenten met elkaar en wat willen we bereiken. De combinatie van inhoudt en iets leuks doen dat is wat we de afgelopen weken veelvuldig hebben gezien.

December is van oudsher de maand waarbij we vooral op kantoor aan het werk zijn. Nog de laatste zaken afmaken en tussendoor hier en daar een leuk kerstdiner, kerstborrel bijwonen.

Hebben jullie al nagedacht over je plannen voor 2024? Lukt het om je team bij elkaar te trommelen voor een brainstormsessie of zijn ze te druk met het uitkiezen van hun kersttruien? Ik merk ook bij ons dat het vaak lastiger is dan je denkt. De laatste prioriteiten moeten ook af om dit jaar goed af te sluiten.

 Plan anders 1 of 2 dagen bij ons zodat je met elkaar de planning van 2024 rond kan   maken. Dat geeft een gerust gevoel zo voor de kerstdagen.  Onze locatie Pand Betuwe   is hiervoor uitermate geschikt. Wij zorgen voor fijne pennen, rollen papier en ander   schrijfgerei zodat jullie goed aan de slag kunnen.
 
 Zet hem op, nog even aan je plannen werken en daarna lekker  genieten van de   kerstperiode!
 
    Lieve groeten, 
    Petra  

 


Terug naar de tekentafel...

Alweer een tijdje terug op het Instagram-account van Het Nut lieten wij al stiekem een glimpje zien van onze nieuwe huisstijl. Aankomende december voeren wij al 14 jaar het vierkante logo van Het Nut. Begin dit jaar hebben we een kleine upgrade gedaan door onze 3 historische locaties aan het logo toe te voegen. Ondertussen zijn er achter de schermen nieuwe stappen gezet, en we verwachten eind januari onze nieuwe uitstraling en nieuwe website aan jullie te presenteren.

Het wordt heerlijk fris en kleurrijk, die net zo levendig is als onze koffiepauzes. We hopen hiermee nog meer teams aan te spreken die op zoek zijn naar een plek waar zij zichzelf en elkaar kunnen inspireren en verder ontwikkelen. Doe je mee?

 


Update locatie Culemborg...
👷

Ondanks dat je al even niks meer hebt gehoord over onze nieuwe locatie in Culemborg, betekent dit niet dat er niks gebeurt.
We hebben weer nieuwe stappen gezet en vooral het buitenterrein klaargemaakt. De nieuwe bomen en planten zijn nu in hun winterslaap beland, waarschijnlijk dromend over hoe ze ons nieuwe terrein in een groen paradijs gaan veranderen.

Ik kijk er nu al naar uit hoe alles groen en bloeiend rondom de nieuwe locatie zal staan. Er zijn nog een paar hobbels te nemen, maar ik hoop jullie in 2024 weer verder te kunnen berichten over onze nieuwe locatie en wanneer de openingsdatum zal zijn.

 


Terugkijken op...

Terwijl 2023 langzaam maar zeker ten einde loopt, blikken we terug op een jaar dat zo vol zat met levendige, gezellige en enthousiaste teams, dat onze koffiemachine overuren heeft gedraaid! Natuurlijk, het jaar is nog niet helemaal voorbij, dus wie weet wat voor verrassingen december nog in petto heeft?

In het teamfront hebben we ook wat leuke verschuivingen gezien. Monica Demeter, die oorspronkelijk binnenkwam als de superheld die Evy Lackner's verlof opving, vond haar plekje bij ons zo fijn dat ze besloot te blijven! Ondertussen is Evy teruggekeerd, fris en fruitig na haar zomervakantie, en weer volop in actie voor drie dagen per week. En laten we Victoria Gulevskya niet vergeten, die vanuit Oekraïne naar ons toe kwam en nu een onmisbare kracht is in ons team.

Ontmoet ons Team

 


En dan nog iets spannends...

Weet je nog ons allereerste eigen evenement in maart? Wat een fantastische middag en avond was dat! Het was zo'n hit dat we besloten hebben er een jaarlijks feestje van te maken. Blijf dus alert op onze e-mails voor de details over het 'Klein Avontuurtje' van 2024, gepland voor maart - de exacte datum laten we jullie nog weten.

Daar bovenop hebben we het ambitieuze plan opgevat om jaarlijks niet één, maar twee events te organiseren vanuit onze gezellige locatie in Beesd. Houd je ogen open voor nieuws over ons tweede, mysterieuze evenement!

Impressies `Klein Avontuurtje 2023`

 


 

Aan het begin van deze feestelijke maand willen we je alle warmte en vrolijkheid toewensen. En onthoud de wijze woorden van Simon Sinek:

'Te veel moderne bedrijven hebben een persoon vervangen door een nummer en dat nummer per ongeluk een klant genoemd.'

Bij Het Nut kiezen we een andere weg. We willen jullie niet alleen als klanten, maar als mens leren kennen en begrijpen. Bereid je maar voor op een 2024 vol persoonlijke aandacht en betekenisvolle connecties!


Hartelijke groeten,
Petra, Evy, Monica, Victoria,
Mariska, Marian, Angelique & Tessa


We willen je wat zeggen...

'Hartelijk dank aan iedereen voor de prachtige reviews en het delen van jullie ervaringen bij Het Nut. Jullie feedback inspireert ons en helpt bij het creëren van nog meer memorabele momenten!'

Team Het Nut

 

 

 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut