bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Samen aan tafel

Het Nut van... Samen aan tafel

24 juli 2019
Het Nut van... Samen aan tafel

Zomertijd is een heerlijke tijd, maar eerlijk is eerlijk… op de werkvloer ook een beetje rommelig. De ene collega is nog niet terug van een paar weken dolce far niente of de volgende vertrekt alweer. Vergeet vooral niet om voor je op vakantie gaat alvast een zakelijke meeting voor na de komkommertijd in te plannen. Een verrassende en inspirerende ‘heidag’ bij Het Nut bijvoorbeeld, waar je alle ruimte hebt om met je team of het hele bedrijf mooie plannen te maken voor de tweede helft van 2019. En waar je na afloop met zijn alleen aan tafel kunt. Of je nu gaat voor een barbecue, shared dining, een walking dinner of een luxe diner aan lange tafels; het kan allemaal.

Fijne zomer en tot in september,
Petra & team

p.s. Voor iedereen die in juli, augustus of september een meeting boekt bij Het Nut, hebben we een zinderende zomeractie samengesteld. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Dé oplossing voor zelfstandigen bij Pand Betuwe   Dé oplossing voor zelfstandigen bij Pand Betuwe   Dé oplossing voor zelfstandigen bij Pand Betuwe

 


Een dag @ het Nut

Een meeting bij Het Nut is nooit zomaar een meeting. Het is een dag waar je collega’s en gasten nog lang over napraten. Zo’n dag ziet er altijd weer anders uit, omdat we ieder programma op maat samenstellen. Maar altijd combineren we het nuttige met het aangename.

Bijvoorbeeld:

  • Ontvangst met een goede kop koffie met daarbij iets lekkers van de ambachtelijke bakker
  • Meeting
  • Lunch
  • Daarna een wandeling de straat uit richting de Linge, waar kano’s of een sloep klaarliggen om de schoonheid van de Betuwe vanaf het water te ervaren.
  • Na een middagje varen naar Het Nut voor een borrel
  • Tot slot genieten van een diner in mediterrane sferen aan lange tafels.

Programma’s stellen we samen voor groepen van 8 tot 90 personen. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op
 


Boek nú en krijg een zinderende chocolade workshop cadeau!Boek nú en krijg een zinderende chocolade workshop cadeau!

Boek je nu een bijeenkomt voor juli-augustus-september voor 15 personen of meer, dan krijgen jij en je team er een gratis chocolade-workshop bij t.w.v. € 22,50 p.p. Je leert de kneepjes van het vak door de patissiers van internationaal hip & happening chocolademerk Coco & Sebas. Vervolgens creëer je zelf iets prachtigs van chocolade. Deze workshop kunnen jullie volgen op de dag van de meeting, maar in overleg ook op een ander moment. Locatie: Het Nut42.
 


Mooi, functioneel en duurzaamMooi & functioneel

Mooi, functioneel en duurzaam. Dat is het Struis Designboard van Studio Vix. Gespot tijdens de Dutch Design Week en sinds kort in gebruik bij Het Nut. Petra: “Ik ben altijd op zoek naar eyecatchers en viel gelijk voor dit mooie ontwerp. Net als bij een traditionele flipover kun je er al je notities op kwijt. Maar de combinatie van het white board en de papierrol is perfect. Geen gedoe meer met grote flappen papier, ideeën kunnen eindeloos blijven stromen.Aan het eind van de dag neem je één rol inspiratie mee naar huis.”

spicy zomer-mocktail (0.0%) met Ginger Beer van BelvoirIt's Mocktail-time

Bij Het Nut schudden wel de boel graag een beetje op. Deze spicy zomer-mocktail (0.0%) maken we met Ginger Beer van Belvoir. Doe 100ml Belvoir Ginger Beer, 25ml versgeperst grapefruitsap en 15ml maple syrup in een glas met wat ijsblokjes en roer door. Vul verder aan met Belvoir Ginger Beer. Garneer eventueel met een schijfje grapefruit en een takje munt.
 


Omdat het leven bestaat uit meer dan werken alleen...

Iets te vieren? Het Nut42 is de ideale (feest)locatie voor ieder privé-event. Van een vriendinnenreünie, familiedag,- of diner, kraamborrel of trouwdag maken we een onvergetelijke herinnering. 

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut