bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van ... samen de route uitstippelen

Het Nut van ... samen de route uitstippelen

19 januari 2023
Het Nut van ... samen de route uitstippelen
 

NIEUWSBRIEF januari 2023

Het Nut van... samen de route uitstippelen.

Klaar voor de start? Wij in ieder geval wel! We hebben afgetrapt met een heuse fotoshoot. Al onze teamleden werden in hun kracht vastgelegd door Igor van Twycer fotografie. Het resultaat kun je onderaan in deze mail bewonderen. En dan blijkt ook maar weer, HetNut 42 is een inspirerende ruimte vol prachtig design waar je stijlvolle foto's kunt schieten! Kom je langs om mee te stralen?

Laat je inspireren en deel je ideeën in 2023

Ik wil jullie nog het beste wensen! Maar dat is niet alles. Terugblikkend op 2022 heb ik besloten me dit jaar nog meer te gaan inzetten om jullie organisatie optimaal te ondersteunen het beste uit jullie team te halen.

Want zeg nu zelf, dat kan nog wel eens een uitdaging zijn. Zeker als er we elkaar uitsluitend blijven ontmoeten in de gebruikelijke setting en de vaste kantoorruimtes. Nieuwe ideeën ontstaan het snelst in een inspirerende omgeving waarbij er buiten de gebaande paden getreden wordt. Even geen volle agenda’s, mails en telefoontjes.

Samen met team Het Nut biedt ik je ook dit jaar weer dé plek aan om fris en toegewijd samen te komen. We doen er alles aan om jullie team te prikkelen in creativiteit, reflectief vermogen en ontwikkeling om de juiste impact te creëeren. 

Ik ben erg benieuwd hoe jullie jaarstart verloopt. Hebben jullie al een gezamenlijke startbijeenkomst gehad?

Wellicht zijn jullie al uitdagingen tegengekomen waarbij ik jullie met Het Nut kan helpen. Schroom niet en app me om te sparren. Uiteindelijk willen we allemaal vooruit, laten we samen op lopen!

Energieke groet,

Petra van der Perk | 06 24613587

 

Workshops en trainingen

Lego iets voor kinderen? Dat dacht je! Bij Het Nut verbreden we graag onze kijk op zo ongeveer... alles. En laat ons afgelopen maand een superleuke ontmoeting hebben gehad met Marcel de Jong, deelnemer Lego Masters 2021:

'Met Lego zijn meteen alle deelnemers direct betrokken. Door de juiste opbouw komt de groep in een goede flow. Daardoor kunnen ze met elkaar complexe vraagstukken oplossen.'

Wordt vervolgd, want wij houden wel van een speelse uitdaging...
 

 

Maak kennis met...

Evy | Jouw gids voor onze event locaties

Een offerte opvragen? Eens een kopje koffie komen doen om Het Nut te komen ervaren? Evy haalt alles uit de kast om voor haar gasten een wow-gevoel te creëren vanaf het moment dat ze de deur opendoet. ' Ik zie het als mijn roeping om groepen vanuit hun kantoor routine in de flow te brengen. We hebben onwijs mooie workshops die daarbij helpen.'

Mariska | Master jouw bijeenkomst

Iedere partij is tot in de puntjes voorbereid, van de inkoop tot sfeervol gedekte tafels. Bij Het Nut kookt Mariska in de ‘Jamie Oliver’-stijl: 'Ik begin wel met een idee, maar voeg naar smaak steeds wat ingrediënten toe. Veganistisch, vegetarisch, keto: we koken in the flow, ervaar het in onze workshops en trainingen.'

Marian | Warm en gastvrij

Een rol als gastvrouw is Marian op het lijf geschreven. ' Ik hou ervan om mensen te verwennen en blij te maken met (h)eerlijk eten. Dat gasten zich thuis voelen én speciaal. Typisch voor de gerechten die Marian zijn kleur, krachtige smaken en een twist. Ze kookt met verse producten uit de streek, dat proef je!

Plan meteen een kennismaking

 

Welkom bij Het Nut...

 

 

Monica | Sales & event management 

Hier is ze dan, Monica, onze nieuwe aanwinst. Naast haar functie bij Het Nut runt Monica haar eigen eventmanagement bedrijf Ceres Events. Een veelbelovende dame met kleurige ideëen!

 

 

Succes en alle goeds!

Oksana | Een stralend Het Nut

Helaas komt er soms ook een moment van afscheid. We wensen Oksana heel veel liefde, plezier en geluk toe in de toekomst en bedank haar voor alle enthousiaste hulp en inzet. Dankzij Oksana straalde Het Nut in 2022 als nooit te voren.

 

Route 1 | Het Nut42

Het Nut42 is niet zomaar een locatie. Het pand aan de historische Voorstraat heeft de afgelopen 150 jaar al vele functies gehad. Ontstaan als spaarbankgebouw in 1862- de oude kluis herinnert nog aan die tijd. Daarna kwam in het gebouw ook een Bewaarschool voor kleuters (1887). En eigenlijk draait het bij Het Nut42 nog steeds om succesvol ondernemen en ontwikkeling van mensen. Dat voel je gelijk als je binnenstapt.

Bekijk Het Nut42 online

Het Nut is niet zomaar een naam. Het is de korte benaming van de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen. Deze landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen werd opgericht in 1784 en bestaat nog steeds. Het Nut stelt zich ten doel het welzijn van individu en gemeenschap te bevorderen. Nutsscholen en Nutsspaarbanken zijn de meest bekende activiteiten. In 1862 werd Het Nut ook actief in Beesd. Eerst vestigde zich in Het Nut42 de spaarbank.

Wie uit zijn eigen wereld stapt, gaat anders denken. Dat levert vaak de beste ideeën op. Het Nut42 biedt die kans. Alleen al door de prachtige omgeving. Het pittoreske Beesd, de boomgaarden de rivier de Linge die door het landschap meandert. Bij Het Nut42 wandel je vanuit de voordeur bijna gelijk de natuur in. Dus, waarom ga je tijdens of na je zakelijke bijeenkomst niet even lekker naar buiten? Genieten van de rust en ruimte, het gevoel van vrijheid. Wandelen langs de Linge of fietsen over de dijk. Je laten betoveren door het weidse uiterwaardenlandschap. We helpen je graag op weg.

Vraag een offerte aan

 

Op zoek naar een groene, toegankelijke en centraal gelegen locatie
voor je training, meeting, brainstorm
of een kantoor voor een dag?

Snel jouw moment reserveren kan nu nog makkelijker. Klik op ‘Reserveer direct’ op onze website en boek meteen een optie. Binnen een dag nemen we persoonlijk contact met je op. Met alle aandacht voor jou, zoals je van ons gewend bent.

Meer weten? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar.
 
Een energieke groet,
 
Petra, Evy, Mariska, Marian & Monica

Facebook

LinkedIn

Instagram

Pinterest

Actueel nieuws

Copyright © 2023 Het Nut, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat wij eerder mailcontact hadden of omdat je een LinkedIn connectie bent.

Our mailing address is:

Het Nut
Voorstraat 56
Beesd, Gelderland 4153 AM
Netherlands
Voeg ons toe aan je adresboek

Iets veranderen aan de manier van ontvangen?
Je kunt hier je voorkeuren wijzigen of je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2023 Het Nut