bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Verbinden en Ontmoeten

Het Nut van... Verbinden en Ontmoeten

9 februari 2021
Het Nut van... Verbinden en Ontmoeten

Ongelooflijk maar waar: We werken met zijn allen al bijna een jaar thuis. En gek genoeg, het went. We werken hard. Halen onze doelen. So far so good. Maar werk gaat natuurlijk om veel meer dan taakgericht bezig zijn en behalen van mooie resultaten.

Zoek de verbinding

Sociale interactie zorgt voor verbondenheid en begrip en maakt je bovendien creatief. Via Zoom en Teams heb je niet de spontane ontmoetingen en broodnodige praatjes die je op kantoor wel had bij de koffieautomaat. Hoe zorg jij in deze tijden voor verbondenheid? Hoe zorg jij in deze tijden voor verbondenheid? Hoe blijf je elkaar op afstand toch ontmoeten? Hoe vier jij tegenwoordig succes? Hoe start je op met een nieuw project? Hoe los je ingewikkelde problemen binnen je team op?

Bij Het Nut bereiden we achter de schermen iets unieks en bijzonders voor. Iets moois voor onze opdrachtgevers, voor als er straks weer meer mag en mogelijk is. Een unieke kans om elkaar weer te ontmoeten en je weer te verbinden met je collega’s. Om het gesprek weer aan te gaan en daarna ontspannen te kunnen genieten met elkaar. We vertellen je er binnenkort meer over.

Wij zijn open

Tot de maatregelen versoepeld kunnen worden, staan we ook Nu ook voor je klaar. We merken we dat mensen behoefte hebben om elkaar zo nu en dan face to face te ontmoeten. En gelukkig kan dat bij Het Nut nog steeds. Uiteraard veilig, op 1,5 meter en met de juiste hygiënemaatregelen. Nu de basisscholen weer opengaan, krijgen veel ouders weer wat meer ruimte om te werken. Heb je na weken thuiszitten behoefte om buiten de deur op een inspirerende locatie in een kleine groep samen te komen? Dan ben je van harte welkom bij Het Nut. Bij ons kun je met maximaal twaalf mensen samenkomen in verschillende ruimtes. Onze ruimtes worden goed geventileerd en zijn voorzien van een ionisator voor optimale luchtkwaliteit. We verwennen je graag met een goede kop koffie en een lekkere lunch. Klinkt dat niet goed?

Neutral Battle Ground

Tot slot: ter overweging en inspiratie…  Veel grote bedrijven zijn van plan om het na de coronacrisis met minder kantoorruimte te doen, blijkt uit rondvraag door Nieuwsuur. Het kantoor wordt in dat scenario meer een ontmoetingsplek, werken gebeurt thuis. Sommige bedrijven gaan nog een stap verder. Een van onze klanten heeft er heel bewust voor gekozen om de huur van hun kantoor op te zeggen en zich daarmee te ontdoen van de kosten die een vast kantoor met zich meebrengt. Het Nut is voor hen de centrale ontmoetingsplek waar ze op regelmatige basis samenkomen om te overleggen en plannen uit te werken. Een grote verandering, maar naar grote tevredenheid. Heb jij ook behoefte aan flexibele kantoorruimte? Kijk dan hier wat mogelijk is of bel me voor meer informatie 0345 - 56 56 52.

Voor nu: Hou vol, blijf gezond! Tot snel,

Petra & team

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut