bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... Vernieuwen & Verbouwen

Het Nut van... Vernieuwen & Verbouwen

10 september 2021
Het Nut van... Vernieuwen & Verbouwen

De nazomer trakteert ons op een heerlijk zonnetje. Wat een feest om onze klanten op de Buitenplaats van Het Nut42 en op het terrasje voor Pand Betuwe te zien genieten van hun lunch. De zomer is ook bij Het Nut voorbijgevlogen. Achter de schermen bouwen we door en zoeken we steeds naar vernieuwingen die ervoor zorgen dat alle locaties van Het Nut nog mooier en beter worden.

Vernieuwen

Zo werken we sinds een aantal weken met een nieuw online reserveringssysteem. Dit systeem -  met de geweldige naam Magic -  maakt het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen en te boeken bij Het Nut. Je kunt vanaf nu dag en nacht inloggen om je reservering te checken en waar nodig iets aan te passen. Dit geeft ons meer tijd en ruimte om nog servicegerichter te kunnen werken. Uiteraard vervangt dit systeem niet het persoonlijke contact, de aandacht voor detail en het maatwerk dat je van ons gewend bent. We gaan nog altijd graag met je in gesprek over jouw wensen, zodat je meeting of event aan al je verwachtingen voldoet.

Het Nut CulemborgVerbouwen

De verbouwing van onze derde locatie Het Nut Culemborg is ondertussen ook in volle gang. In 2022 openen we de deuren van deze prachtige plek voor zakelijke meetings. Een unieke locatie waar het buitengevoel centraal zal staan. In de boomgaard die deze locatie omringt hebben we afgelopen weekend een enorme hoeveelheid appels en peren geplukt. Ze worden verwerkt tot (h)eerlijk biologisch sap, dat we serveren bij Het Nut. Lekker lokaal en alvast een voorproefje van al het moois dat we volgend jaar nog meer te bieden hebben.

De zolder van Het Nut42 ondergaat op dit moment een metamorfose. Frisse vloerbedekking, een keukenblok en nieuw meubilair zorgen voor een totaal andere uitstraling. Dat alleen al is een reden om snel weer eens langs te komen bij ons. Volg alle ontwikkelingen op Instagram.

Kantoor voor een dagKantoor voor een dag

Tot slot: Nu er weer meer ruimte komt om buiten de deur te werken en samen te komen met collega’s, kan het extra aantrekkelijk zijn om dat op een centrale locatie te doen. Het Nut heeft daarvoor de perfecte liggen, midden in het land. Bij Pand Betuwe huur je al vanaf een dagdeel een Kantoor voor een Dag. Rust, ruimte, inspiratie, goede koffie en een fijne lunch; wij zorgen ervoor.

Hopelijk tot binnenkort bij Het Nut!

Petra & team

p.s. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Het Nut? Volg ons dan op Instagram.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut