bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... vertragen

Het Nut van... vertragen

25 januari 2024

Dag professional,


Het nieuwe jaar begon voor mij in de sneeuw, balancerend op de latten onder een hemel vol wisselende weersomstandigheden. Deze reis was een herinnering aan de waarde van 'rommeltijd' - tijd om even niets te moeten. In 2024 willen wij meer van deze kostbare momenten creëren. Heb jij tips om de tijd te vertragen en meer van deze momenten te beleven? Deel ze dan hier! Ik wens jou zowel persoonlijk als zakelijk een schitterend nieuwjaar toe!

Deel jouw tips hier

Lieve groeten, 
Petra  

 

 


Het nieuwe jaar verwelkomen...

Terwijl we het nieuwe jaar verwelkomen, blikken we terug op de warmte en verbinding die we tijdens de feestdagen met jullie hebben gedeeld. Onze kerstboodschap was een uitnodiging om samen te komen en het afgelopen jaar te vieren. In 2024 zetten we deze traditie voort, waarbij we elkaar blijven inspireren en ondersteunen.

Ons "Klein Avontuurtje" komt terug...

Daarom hebben we iets leuks in petto! Ons 'Klein Avontuurtje' komt terug.  Op 22 maart rollen we de rode loper uit voor secretaresses en eventmanagers. Een middagdag vol verrassingen, netwerkmogelijkheden, en inspirerende sessies wacht op jullie.

En voor onze trainers, coaches en strategische consultants, zet 5 april alvast met een dikke stift in je agenda! We beloven een ochtend vol interactieve workshops, een toffe spreker en fijne netwerk mogelijkheden met branche genoten. Hou je inbox in de gaten, want we laten je binnenkort meer weten over wat we allemaal in petto hebben!

Kijk eens terug naar 2023

 


Tip van de dag!

Reserveer voor eind januari een bijeenkomst, meeting of event bij ons en voeg voor slechts €10 per persoon een mini hapjes workshop toe als energieke break of leuke activiteit. Gebruik #minihapjesworkshopACTIE om deze unieke kans te grijpen.

Offerte aanvragen

 


 

Maatschappelijk initiatieven...

We blijven ons inzetten voor maatschappelijke initiatieven. In december hebben we goede doelen uitgenodigd om onze locatie Het Nut42 gratis te gebruiken op één van de weekenddagen. Organisaties zoals Stichting Levensportret, Rocking up X-MAS en Kite4Life Foundation hebben hier al gebruik van gemaakt. We moedigen iedereen aan om ons bericht te delen en goede doelen te nomineren voor deze unieke kans.

Bel Petra voor meer informatie 06 246 13 587

Deel ons bericht


 

We willen je wat zeggen...


Samen met het gehele team van Het Nut willen we je bedanken voor je steun en vertrouwen in het afgelopen jaar. We kijken uit naar een jaar vol nieuwe avonturen en gedenkwaardige momenten met jou. Laten we samen 2024 onvergetelijk maken!

Veel liefs,
Petra, Evy, Monica, Victoria,
Mariska, Marian, Angelique, Tessa & Arnoud

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut