bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... vitaliteit & vooruitgang

Het Nut van... vitaliteit & vooruitgang

5 maart 2020
Het Nut van... vitaliteit & vooruitgang

Het voorjaar nodigt uit tot nieuwe ideeën en plannen. Zo kun je bij Het Nut vanaf nu de vitaliteitsprogramma’s van WeBeVital boeken. Een actieve break tijdens je meeting of trainingsdag die zorgt voor meer verbinding en betere samenwerking tussen collega’s. Ook als volledig, dagprogramma te boeken. In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Ons doel om onze locaties duurzamer te maken, is weer een stapje dichterbij nu we met de verlichting aan de slag zijn gegaan, geïnspireerd door een van onze klanten. Door zijn verhaal vervangen we kapotte halogeenlampen door led. Het gaat niet zonder slag of stoot, maar we komen er wel. Omdat we samen altijd meer weten dan alleen, blijft mijn uitnodiging om mee te denken over verduurzaming staan. Boven een (h)eerlijke kop koffie wissel ik graag van gedachten met jou.

Zien we je dit voorjaar @ Het Nut?
Petra, Mariska & Milou


Nieuw @ Het Nut: WeBeVital

Bij Het Nut kun je fit het voorjaar en de zomer tegemoet. In ons aanbod aan workshops hebben we sinds kort ook de vitaliteitsprogramma’s van WeBeVital opgenomen. Trainer Lasse Fijten heeft één doel: bedrijven letterlijk in beweging te krijgen. “Samen bewegen vergroot de teamspirit en samenwerking en is ontspannend. Hoe? Dat bepaal je zelf. Wil je je in het zweet werken of juist niet? Naar buiten of liever op kantoor? Uitgebreid of juist kort? Aandacht voor mentale ontspanning? Een combinatie met gezonde voeding? Het kan allemaal. Tijdens je dag bij Het Nut verzorg ik bijvoorbeeld met plezier een energizing sessie na de lunch. Een 20-minuten-workout waar je van oppept en die je ook op kantoor achter je bureau kunt doen.”

Meer informatie


Nieuw licht in de zaak

Petra: “In onze zoektocht naar manieren om Het Nut te verduurzamen, kregen we een tip van een klant. Hij had in zijn bedrijf alle halogeenspots vervangen door ledspots en was erg enthousiast over zowel uitstraling als dimopties. Dat trok ons over de streep. Stap voor stap vervangen we alle halogeenlampen die kapot gaan door led. Een stuk energiezuiniger, zonder verlies van sfeer. We hebben hier en daar wat technische hobbels te nemen, maar die uitdagingen gaan we graag aan.”


Meet Mariska
Hospitality Hostess @ Het Nut

Gastvrouw Mariska van Boheemen is sinds een aantal jaar een vast gezicht bij Het Nut. Gastvrijheid zit Mariska in het bloed. Een echte horeca-topper die eerder onder andere bij Herman den Blijker werkte. Ze zorgt ervoor dat iedere partij tot in de puntjes is voorbereid, van de inkoop tot sfeervol gedekte tafels. Daarnaast staat ze op een dag heel wat uren in de keuken. Mariska maakt de lekkerste lunches en kleine gerechten. Ze ondersteunt daarnaast de chef koks die komen koken voor grotere partijen. Mariska haalt alles uit de kast om voor haar gasten een wow-gevoel te creëren vanaf het moment dat ze de deur van Het Nut42 opendoet. Ze is pas tevreden als de laatste gast voldaan naar huis gaat. En haar cappuccino? Die móet je geproefd hebben!


Binnenkort @ Het Nut:
Leiderschap in de keuken!


Ja, ik wil!

Het Nut42 is niet alleen een toplocatie voor zakelijke meetings. Ook van privéfeesten maken Petra en haar team een onvergetelijke ervaring. Bij Het Nut kun je je Ja-woord geven en daarna genieten van een ongedwongen diner en/of een feest. Wil je iets anders-dan-anders, dan kun je voor je gasten bijvoorbeeld een baristaworkshop, chocoladeworkshop of een workshop bloemstyling boeken. Ideaal voor kleine gezelschappen.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut