bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van... weer beginnen & binnenkijken

Het Nut van... weer beginnen & binnenkijken

8 mei 2020
Het Nut van... weer beginnen & binnenkijken

Goed nieuws: De deur van Het Nut kan de komende weken steeds een beetje verder open! Wat zijn we blij dat we per 1 juni weer groepen tot 30 personen kunnen ontvangen. Dat biedt nieuwe ruimte voor vergaderingen, brainstorms, meetings en trainingen. We zetten binnenkort graag weer een kop goede koffie voor onze gasten en maken van de lunch ook een feestje. Natuurlijk doen we dit volgens de 1.5 meter richtlijnen.

We hebben de afgelopen periode zeker niet stilgezeten; voor werken op afstand hebben we de mooie initiatieven ontwikkeld. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag wat de nieuwe mogelijkheden zijn én presenteren we met trots een nieuwe tool.

We hopen je snel weer te zien! Bel vooral, zodat we kunnen overleggen wat jouw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn bij Het Nut.

Hartelijke groeten,
Petra & team


Per 1 juni:
groepen tot 30 personen


Na weken van videobellen ook weer zin in elkaar live te ontmoeten? Bij Het Nut hebben we ruimte genoeg voor meetings, events en trainingen op 1.5 meter tot 30 personen. Onze inrichting is flexibel en we plaatsen tafels en stoelen in overleg. Bel voor mogelijkheden: 0345-565652
 


Per 1 juli:
groepen van 30 en meer


Voor grotere bijeenkomsten die per 1 juli waarschijnlijk weer mogelijk zijn denken we graag mee over passende oplossingen binnen de 1.5 meter richtlijnen. Neem gerust contact op je wensen te bespreken: 0345-565652.Nu open:
werkplekken voor max. 10 personen


Vind je thuis geen rust om te werken? Dan ben je van harte welkom bij Het Nut. In beide panden worden uiteraard alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Bel gerust en boek een dag(deel) ongestoord werkplezier: 0345-565652

 

NIEUW:
3D tour door Het Nut


Binnenkijken bij de twee locaties van Het Nut kan nu ook virtueel. Het Britse Event Tech-bedrijf HeadBox heeft prachtige 3D plattegronden van Het Nut42 en Pand Betuwe gemaakt. Via onze website stap je vanaf nu zo bij ons binnen en kun je alle ruimtes doorlopen. Vragen? We plannen graag een telefonische afspraak om samen op afstand een tour te doen.


Livestream locatie

Het Nut is de komende weken te boeken als kant-en-klare locatie voor een livestream-meeting of event . Zo kun je in professionele setting, volledig ontzorgd én op afstand je klanten toch laten samenkomen. Meer weten? Bel hiervoor Petra via 06-24613587 of via mail petra@hetnut.nl.

 


Frisse blik

Regelmatig wordt Het Nut42 & Pand Betuwe geboekt als locaties voor fotoshoots. Perfect daglicht en mooie achtergronden vormen de basis voor mooie zakelijke foto’s. Ik vertel je er graag meer over.

Meer weten? Overleggen over mogelijkheden? Bel Petra of Milou via 0345 - 56 56 52.

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut