bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut van...een zomerse energy boost

Het Nut van...een zomerse energy boost

15 juni 2023
Het Nut van...een zomerse energy boost

Wat is het toch genieten nu de lente in volle gang is! Onze prachtige regio straalt in al haar glorie, met alles wat in bloei staat: de bomen, het gras en de kleurrijke bloemen. De Betuwe, de parel van Nederland, toont zich op haar allermooist. En laten we eerlijk zijn, vaak blijft deze schitterende regio nog onontdekt.

Het is een waar feest voor de zintuigen: de vrolijke melodieën van fluitende vogels vullen de lucht, terwijl de zoemende insecten dansen tussen de bloemen. Een betoverend spektakel dat je simpelweg niet wilt missen. 

Of je nu een liefhebber bent van wandelen, fietsen, fotografie of gewoonweg wilt genieten van de serene natuur, de Betuwe heeft voor ieder wat wils. Het is de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf onder te dompelen in een oase van rust en schoonheid. Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek de onontdekte parel van Nederland. 

                                        

Energieke groet,


Petra van der Perk | 06 24613587


Take a break!

Trakteer jezelf en jouw team op een energie-boost voor de zomer. Als je een hele dag onderweg bent neem je toch ook een smaakvolle energy-bar om te kunnen pieken? Onze locatie, Pand Betuwe, biedt een inspirerende omgeving waar professionals regelmatig samenkomen om te werken aan hun branding, strategie, businessplannen en meer.

Yes, samen energie opdoen!  


Cocreation & coworking in Pand Betuwe

Op 24 maart kwam een groep van vijftien ondernemers en professionals bij elkaar in Pand Betuwe voor een inspiratiedag. Het was geweldig om te zien hoeveel plezier en ontspanning de deelnemers ervoeren tijdens de workshop chatGPT, yoga@work en Dreams-in-action. Juist de combinatie van verschillende achtergronden en workshops gaf de groep de juiste flow om te kunnen experimenteren, leren en creëren.

'Wat een verademing, leren en werken was nog nooit zo fijn! Die wandeling langs de molen houden we erin voor de volgende bijeenkomst!'


Kantoor voor een Dag

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je toch (af en toe) samenkomen met partners, collega's of sollicitanten? In Pand Betuwe werk je zonder de afleiding van een flexplek of thuiswerken, mét genoeg variatie in ruimtes, goede faciliteiten, lekker eten, goede bereikbaarheid en gratis parkeermogelijkheden. Plug and play! Ervaar wat een inspirerende omgeving doet voor jouw business!

Bekijk de ruimtes van Pand Betuwe hier alvast online of neem meteen contact op met ons team om jouw wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

 

Boek ook een Kantoor voor een Dag 


Opladen, vieren en bouwen aan je succes!

Terwijl het voorjaar ten einde loopt en de zomer zijn intrede doet, is het moment aangebroken om te genieten van de bloeiende resultaten van jouw inzet. Welke positieve veranderingen heb jij teweeggebracht?'Vier je successen en inzichten!'


Ben je werkzaam in een vast of flexibel team? Ook als je vanuit huis werkt, is het belangrijk om elkaar regelmatig op te zoeken. Maak van je bijeenkomst een energieke en inspirerende moment! Plan alvast jullie bijeenkomst in zoals een gezellige BBQ, een shared diner of een creatieve workshop. Bij Het Nut42 kun je jouw successen optimaal vieren.


Wat onze gasten zeggen...

Voor de tweede keer deze locatie bezocht. Wat een fijne plek, heel gastvrij en alles tot in de puntjes verzorgd.

Laura van Roekel - Stigas (communicatieadviseur)

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut