bel0345 56 56 52

Home > Nieuws > Het Nut Van...Vernieuwing

Het Nut Van...Vernieuwing

5 oktober 2023
Het Nut Van...Vernieuwing

Dag toegewijde professional,

Merk je ook hoe snel de weken voorbijvliegen? Soms vraag je je misschien af: "Waar blijft de tijd?" Samen met je team ben je druk bezig je doelstellingen te realiseren. Maar staan die KPI's wel haarscherp voor ogen? 

We begrijpen als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om iedereen op één lijn te krijgen. Het is zo verleidelijk om belangrijke vergaderingen in de vertrouwde omgeving van het kantoor te houden.

Maar het is juist door te breken met de dagelijkse sleur dat onze creativiteit volledig tot bloei kan komen. Laat de vaste agenda's, verplichtingen en kantoorhiërarchie achter je. Duik in een prikkelende omgeving die je zintuigen op scherp zet. Beleef flow; de ideale harmonie van comfort en uitdaging. Een dag bij Het Nut – onze plekken voor leren, experimenteren en creëren – zet aan tot vernieuwend denken en handelen. Zo geef je jouw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke impact.

Maak van elke bijeenkomst niet slechts een agendapunt, maar     een mijlpaal van creativiteit en samenwerking. Laten we samen   de  ruimte creëren waar innovatie en verbinding centraal staan. Ik   nodig je van harte uit om de kracht en inspiratie van onze unieke   locaties zelf te ervaren.   

     Met creatieve groet, 
      
Petra van der Perk | 06 24613587

 


In de Schijnwerpers...

Jouw ervaringen maken ons verhaal compleet, en we zijn vereerd om deel uit te maken van jouw speciale momenten en bijeenkomsten. Hier is een blik op de ervaring van een van onze relaties:

"Super mooie en fijne locatie, de samenwerking en communicatie is top. Tot nu toe hebben we 3x een event hier georganiseerd. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, van een zakelijk arrangement tot een bedrijfsuitje en kookworkshop aan toe. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker vaker terug."

Is het jouw beurt om de bijzondere sfeer van Het Nut te ontdekken? We zijn hier om van jouw bijeenkomst iets onvergetelijks te maken.

Yes, samen jouw volgende ervaring plannen!


Jouw Ervaring Maakt ons Beter!🌟🌟🌟🌟🌟

Jouw unieke verhalen en momenten bij Het Nut zijn onmisbaar en we zouden het fantastisch vinden als je ze wilt delen via een Google Review. Jouw 5-sterren feedback helpt niet alleen ons team om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven, maar laat ook anderen de kracht van onze locaties ontdekken!

Klik op de link of scan de QR-code hieronder om jouw kostbare ervaringen te delen en ons te helpen om nog meer inspirerende momenten te creëren. Ontzettend bedankt voor het delen van jouw verhaal, en het samen met ons bouwen aan nog meer onvergetelijke ervaringen!

Ik laat graag een review achter 


Nieuw bij Het Nut: Ontmoet Soda...

Duik in de sfeer van onze nieuwste ruimte, Soda - een intiem toevluchtsoord dat is ontworpen voor kleinschalige overleggen en coaching sessies. Ingericht met comfortabele fauteuils en een praktische overlegtafel, biedt Soda de perfecte balans tussen een formele en ontspannen omgeving. Ideaal gelegen aan de A2, wordt het dé plek voor jouw efficiënte en inspirerende ontmoetingen. Ontdek Soda en maak van elke meeting een bijzonder moment.

Meer weten over ons speciale coacharrangement


Koester  Eindejaarsmomenten...

Als de lichtjes weer gaan fonkelen op onze sfeervol ingerichte buitenplaats, nodigt Het Nut42 je uit om samen met je team of relaties persoonlijke en onvergetelijke eindejaarsmomenten te creëren. Hier, temidden van de betoverende kerstsfeer, vieren we samen successen, reflecteren we op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat 2024 ons zal brengen.

Of je nu de voorkeur geeft aan een voortreffelijk diner, een hands-on kookworkshop met onze Chefs, of een intieme bijeenkomst om plannen en ideeën uit te wisselen, Monica en Evy staan klaar om jouw evenement perfect af te stemmen op jouw wensen.

Laat de warme, persoonlijke en inspirerende eindejaarsmomenten maar beginnen bij Het Nut42!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Waarom doen we wat we doen bij Het Nut?

Traditionele werkstructuren remmen creativiteit en innovatie. Bij Het Nut koesteren we de kracht van vrijheid en spontaniteit om zo piekproductiviteit te ontketenen. Zet vandaag nog de stap naar verandering; boek jouw ruimte bij Het Nut en ervaar de innovatie die ontstaat wanneer je loslaat en verkent in een inspirerende omgeving.

Ik wil dit ook ervaren, stuur me een offerte!

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut