bel0345 56 56 52

Home > Over Het Nut > Evy Lackner

"Als mensen met een glimlach naar huis gaan ben ik tevreden"


Misschien heb je deze vrolijke, harde werker al wel aan
de lijn gehad. Vertel haar jouw wensen en jouw verhaal, want Evy is een geweldig luisterend oor. Het gasten naar de zin maken zit in haar DNA en haar ruime ervaring in de hotelwereld komt bij Het Nut goed van pas! 

''Ik heb het erg naar mijn zin. Petra ken ik al vijftien jaar en ik heb altijd bewondering gehad voor haar drive en liefde voor het vak. Ze staat en leeft voor haar zaak. Dat voel je bij Het Nut. Voor mij werkt dat enorm door: de ambitie om iedereen een geweldige ‘Het Nut ervaring’ te bieden. Als mensen met een glimlach weer naar huis gaan ben ik tevreden.

We hebben een klein, hecht team en het is erg gezellig. Kom het zelf maar eens ervaren. Ik hou van hard werken en pak alles aan. Ik werk voornamelijk als Sales & Account manager, maar vind het leuk om mijn steentje bij te dragen aan de Marketing van Het Nut en als het nodig is spring ik natuurlijk bij op locatie.

Pure ontspanning

Maar als ik thuis ben, ben ik ook echt thuis. Dan geniet ik van mijn gezin en zit ik lekker met de kachel aan en een dekentje op de bank. Zo laad ik op om weer alles te kunnen geven. Ik ontmoet je graag op één van onze locaties!''

Blijf op de hoogte van Het Nut en schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Inschrijven
© 2024 Het Nut